Văduvele Angela Similea și Cornelia Patrichi se chinuiesc să-şi vândă căminele conjugale!

Cornelia Patrichi (66 de ani) şi Angela Similea (70 de ani) nu au reuşit nici acum să-şi vândă vilele în care au locuit alături de bărbaţii lor, cu toate că au lăsat destul de mult la preţ.

Sunt disperate să scape de căminele conjugale, așa că ieftinesc constant proprietățile.

Cornelia Patrichi a lăsat din preţ 20.000  de euro

Soţia lui Cornel Patrichi, a scos la vânzare pe un site de anunţuri, o casă pe malul lacului Mostiştea, în Călăraşi, la Săruleşti, încă de pe vremea când trăia soţul ei. Cei doi îşi doreau să vândă casa de la ţară şi să colinde lumea, dar o boală necruţătoare l-a luat dintre noi pe Cornel Patrichi la începutul lunii aprilie a acestui an. Pentru a se asigura că îşi va găsi client, văduva lui Patrichi a scăzut preţul de vânzare de la 140.000 de euro la 120.000 de euro. Vila este construită cărămidă cu cărămidă de Cornel Patrichi, iar mobilierul e adus din Italia. Are cinci camere, două băi, un garaj pentru barcă. În plus, cumpărătorul se poate bucura de o livadă de 2.000 mp cu pomi fructiferi puşi chiar de celebrul ”rege al dansului” din Epoca de Aur.

Conacul Angelei Similea, cu 100.000 € mai ieftin

 

Nici Angela Similea nu şi-a vândut conacul din satul Mataraua, Belciugatele, în care a trăit câţiva ani de zile, alături de soţul ei, Victor Surdu, decedat în aprilie 2011. Artista a scos la vânzare vila cu 16 camere şi livadă, aflată tot pe malul unui lac, încă de acum doi ani. La început a cerut 750.000 de euro, acum, însă, cere doar 650 000 euro pe conac. Din păcate, însă, nici aşa nu a găsit cumpărător.

Loading...

Citește și

  • cornel si cornelia patrichi

    În curând se face o lună de la moartea coregrafului Cornel Patrichi, care a dispărut dintre noi la vârtsa de 72 de ani, în ziua de 5 aprilie. Soția lui, Cornelia, este și acum neconsolată, și neîmpăcată cu gândul că nu mai poate petrece ani și nu mai poate construi amintiri alături de bărbatul pe care îl iubește.

  • Ți-ai mai luat o dată “adio” de la Cornel al nostru. Cu câțiva apropiați. Dar unii din noi, de pildă eu, am uitat un lucru extrem de important ce există, iată, dincolo de cinicul dicton ”morții cu morții, viii cu viii”, pe care eu unu îl dezavuez. Anume, că luni, 16, a fost ziua ta. E greu, e greu de tot să alegi ce trebuie din noianul de urări-standard pe care să le adresezi unei doamne în situația ta. Mai că nici nu-mi vine să te numesc, nu pot, nu-mi sună bine: văduvă. Mai degrabă te-aș numi ”singură”.

  • Cornelia Patrichi (64 de ani) îşi simte sufletul pustiit, după trecerea în nefiinţă a celui care i-a fost alături, la bine şi la greu, vreme de patru decenii. Fosta balerină ne-a mărturisit că, după ce îşi va mai reveni din şoc, va scoate la vânzare cele două vile în care a locuit alături de “Regele dansului”.

  • Angela Similea se chinuie de aproape doi ani de zile să-și vândă palatul din satul Mataraua, Belciugatele, în care a locuit alături de soțul ei, Victor Surdu, care a murit în 2011. Fratele politicianului, Gabriel Surdu, a început lupta pe avere cu artista, deși el însuși are conturile doldora de milioane de euro.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1