Văduva lui Nae Lăzărescu s-a reprofilat după moartea soțului. Cu ce se ocupă acum

nae_lazarescu.jpg

nae lazarescu
Nae Lăzărescu a murit de ciroză, la 72 de ani

Pe 19 decembrie se împlinesc 5 ani de când Nae Lăzărescu a trecut în nefiinţă, lâsând Teatrul de Revistă “Constantin Tănase” mult mai sărac, iar pe soţia sa, actriţa Marcela Avram, singură, după 25 de ani de căsnicie. Click! îţi spune cu ce se ocupă acum femeia, care a fost a cincea nevastă a celebrului umorist.

Cunoscutul şi iubitul actor Nae Lăzărescu a murit pe 19 decembrie 2013, la 72 de ani, în urma unei suferințe la ficat, lăsând un gol în inimile fanilor care nu concepeau Revelion fără cuplul Nae Lăzărescu și Vasile Muraru. Evident, cea mai afectată a fost însă soția sa, actrița Marcela Avram, care i-a fost alături un sfert de secol, atât pe scenă, cât și în viața reală. “Soţia mea este o moldoveancă frumoasă, Marcela Avram, colegă de breaslă de-a noastră. Este şi mult mai mică decât mine, are cu 27 de ani mai puţin. Nu o pot minți, orice ar fi, că se prinde imediat! Cel mai mult regret că nu am nici un copil, mi-ar fi plăcut și mie să am pe cineva acum”, povestea actorul într-un interviu pentru “Revista Vip”.

fb_img_1525692668064.jpg

Nae Lazarescu, vaduva Nae Lazarescu, Teatrul Constantin Tanase, actrita, Nae Lazarescu neveste, Vasile Muraru, cuplete
Marcela Avram, a cincea nevastă a regretatului actor de comedie, face acum muncă de birou la Teatrul de Revistă “Constantin Tănase”
foto: arhivă personală

Nae Lăzărescu și Marcela Avram au fost colegi de scenă şi de multe ori a apărut împreună în cupletele cu Vasile Muraru. Legatura dintre cei doi a fost foarte puternică, iar ultima dorinţă a lui Nae Lăzărescu a fost să fie înmormântat la Focşani, oraşul natal al soţiei sale, deşi el era născut în Bucureşti. Actriţa a fost devastată de dispariţia omului pe care l-a iubit, iar surse din teatru ne-au spus că acesta a fost și motivul pentru care a refuzat să mai joace în spectacolele de la “Constantin Tănase”. A preferat să se retragă din lumina reflectoarelor și le-a cerut celor din conducerea teatrului să o relocheze. Astfel, de ceva timp, Marcela este şef serviciu organizare spectacole la Teatrul “Constantin Tănase”, meserie pe care o face admirabil. Actriţa a refuzat să ne ofere mai multe detalii, motivând că nu este o vedetă care apare în prim-plan, preferând să își ducă traiul liniștită, în apartamentul pe care îl are în cartierul Titan din București.

Loading...

Citește și

  • Vasile Muraru, Nae Lazarescu, aniversare, comemorare, cuplu comic

    Unul dintre cei mai iubiți actori de umor a împlinit, ieri, 14 noiembrie, vârsta de 61 de ani. Vasile Muraru, maestrul de la Teatrul de Revistă ”Constantin Tănase”, a fost fericit să primească atâtea felicitări, însă totodată și trist, pentru că s-au scurs patru ani de când prietenul Nae Lăzărescu l-a ”părăsit”, pentru o altă scenă.