Văduva lui Cornel Patrichi o pune la zid pe Carmen Dan: „Nu decizi tu...”

patrichi-nevasta_0_0.jpg

cornelia patrichi
Cornelia Patrichi a rămas văduvă în aprilie 2016
Foto: arhivă Click!

Soția regretatului Cornel Patrichi, Cornelia, a publicat un mesaj dur pentru Carmen Dan, ministru de Interne, care susține pensiile speciale. Văduva celebrului coregraf se simte deranjată de afirmațiile ui Carmen Dan, cu privire la pensiile celor care au lucrat în Ministerul de Interne sau la cel al Apărării, despre care a afirmat că sunt speciali.

„Carmen Dan a spus că acești oameni sunt într-adevăr speciali și merită aceste privilegii! Speciali pentru cine? Speciali pentru ce? Și eu sunt specială, și tu ești special, prietene, și noi suntem speciali, și voi, oameni buni, sunteți speciali! Nu decizi tu, Carmen Dan, cine e special!”, a scris Cornelia Patrichi pe o rețea de socializare.

„Știți cum mă simt? Fraieră, batjocorită, hărțuită, neputincioasă. Pentru sănătatea mea o să îmi bag capul în nisip, să nu mai vad, să nu mai aud”, a mai adăugat văduva coregrafului, iar zilele trecute a dezvăluit și ce pensie mică primește de la stat:

„Când mă gândesc că mie mi-au oprit indemnizația de liber profesionist (de 363 lei) pentru că am depășit venitul lunar de 1250 de lei cu câțiva „gologani”. Cred că statul are grijă de mine să nu fac excese și să fiu sănătoasă."

Loading...
 
 

Citește și

  • cornel patrichi

    Cel mai trist moment din cariera lui Cornel Patrichi s-a derulat în 2012, când, după șapte ani în care a făcut parte din juriul uneia dintre cele mai de succes emisiuni de televiziune, ”Dansez pentru tine”, de la PRO Tv, a fost concediat prin telefon. Totul a mers din rău în mai rău de atunci în viața coregrafului care a murit marți, 5 aprilie, la 72 de ani.

  • cornel patrichi

    Cornel Patrichi a murit marţi, 5 aprilie, la vârsta de 72 de ani, după ce s-a luptat cu o boală grea: cancerul la plămâni. Coregraful a vrut să-şi mai îndeplinească o dorinţă, dar destinul nu a mai avut răbdare cu el. Dezvăluirea a fost făcută de scriitorul George Stanca.