Urmaşa Stelei Popescu strălucește lângă Arşinel

5-1-2col.jpg

Ana Maria Donosa, tânăra speranţă a Teatrului de Revistă

Misiune grea pentru Ana Maria Donosa, tânăra sexy care o înlocuieşte încet-încet pe Stela Popescu în scenetele de la Teatrul “Constantin Tănase”. Reporterii Click! au fost sâmbătă în sală pentru a vedea prestaţia noii vedete a teatrului de revistă.

Din mai 2015 până în noiembrie 2017, pe scena Teatrului “Constantin Tănase” urca sâmbătă de sâmbătă Stela Popescu pentru a juca în spectacolul “Vivat Revista”.

5-2-2col.jpg

Sâmbătă, alături de Alexandru Arşinel

După moartea fulgerătoare a artistei, Alexandru Arşinel, partenerul ei de scenă şi directorul teatrului, a fost nevoit să caute o actriţă nouă care să-i dea replica. Şi se pare că a găsit-o în persoana mult mai tinerei Ana Maria Donosa. Tânăra a strălucit pur şi simplu, atât în cupletele cu directorul teatrului, cât şi în cele cu colegul ei Cristi Simion.

5-3-2col.jpg

Spectacolul s-a jucat timp de doi ani cu Stela Popescu

“Este foarte conştiincioasă, repetă de zor pentru fiecare scenetă pe care o are cu colegii ei. Are o mulţime de admiratori şi toţi colegii o iubesc. Este tânără, în plină ascensiune şi foarte talentată”, ne-au spus surse din Teatrul “Constantin Tănase”. În plus, actriţa se pregăteşte pentru marea premieră din 17 februarie a spectacolului “E spectacol în oraş”, alături de colegii mai experimentaţi ca Vasile Muraru şi Valentina Fătu. “Aş vrea ca noua premieră să iasă foarte bine şi apoi voi da şi interviu. Am emoţii şi sper să iasă totul bine”, ne-a spus ea, sâmbătă, după spectacol.

De altfel, se pare că chiar Stela a desemnat-o pe Ana Maria ca urmaşă a sa. “Ana Maria Donosa a primit foarte multe sfaturi de la Stela Popescu. În proporţie de 90%, toate actriţele de la noi au cuplete scrise de Puiu Maximilian (soţul actriţei şi scenarist, n.r.) şi dăruite de Stela. A văzut-o potrivită să facă acel cuplet cu Arşinel, pe care l-au făcut ei doi în urmă cu 30 de ani”, ne-a povestit şi actorul Alin Gheorghişan.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1