Urmaşa Stelei Popescu a ajuns divă la Teatrul de Revistă

colaj.jpg

Ana Maria Donosa, premiera, Teatrul de Revista, Alexandru Arșinel, Stela Popescu, Vasile Muraru
Ana Maria Donosa este considerată urmașa Stelei Popescu

E frumoasă, talentată, joacă în spectacole la Teatrul de Revistă, acolo unde până de curând regină era Stela Popescu. Nu e de mirare că Ana Maria Donosa este comparată la tot pasul cu regratata artistă, care a decedat pe 23 noiembrie 2017, mai ales că a devenit și partenera de scenă a lui Alexandru Arșinel.

 Pe frumoasa brunetă o vom vedea și la premiera din 17 februarie, a reprezentației “E spectacol în oraş”, alături de actori precum Valentina Fătu, Vasile Muraru, Eugen Cristea, Bianca Sârbu, Alin Gheorghişan şi alții. ”Spectacolul are un fir narativ, este o poveste frumoasă, pe care am creat-o şi scris-o împreună cu Valentina Fătu. După întocmirea distribuţiei, ca regizor, am dat alarma şi am adus în echipă câţiva oameni valoroşi, alături de care am colaborat foarte bine şi la alte producţii – coregrafa Oana Cocârţă, scenografa Francesca Cioacă, compozitorul Cristi Faur, care semnează muzica, dar şi pe actorul Eugen Cristea”, a povestit Vasile Muraru despre noul show.

Ana Maria Donosa, premiera, Teatrul de Revista, Alexandru Arșinel, Stela Popescu, Vasile MuraruZoom
Ana Maria Donosa, într-o ședință foto specială

Ana Maria Donosa va străluci și la propriu, căci va apărea pe scenă cu o superbă rochie roșie, cu paiete, în care a realizat și o ședință foto specială. Ușor-ușor, tânăra actriță începe să arate și să fie tratată ca o divă în devenire.

Ana Maria Donosa, premiera, Teatrul de Revista, Alexandru Arșinel, Stela Popescu, Vasile MuraruZoom
Valentina Fătu și Vasile Muraru

 

loading...
Loading...

Citește și

  • Stela Popescu, Alexandru Arsinel, Ana Maria Donosa, spectacole Spania, turneu

    După moartea fulgerătoare a îndrăgitei Stela Popescu multe secrete ies la iveală, dezvăluite chiar de apropiaţii ei. Zilele trecute, la Teatrul de Revistă “Constantin Tănase”, a avut loc festivalul Aurelian Andreescu, prezentat de Ana Maria Donosa şi Alin Gheorghişan. Actorul ne-a vorbit despre cariera sa, dar şi despre ultimele zile ale Stelei Popescu, actriţa care i-a fost ca o mamă.

  • Misiune grea pentru Ana Maria Donosa, tânăra sexy care o înlocuieşte încet-încet pe Stela Popescu în scenetele de la Teatrul “Constantin Tănase”. Reporterii Click! au fost sâmbătă în sală pentru a vedea prestaţia noii vedete a teatrului de revistă.