Unde va fi înmormântată Christine Valmy! Ce decizie a luat familia femeii de afaceri

christine_valmy_regina_cosmeticelor.jpg

christine valmy
Christine Valmy a început să lucreze de tânără, averea ei fiind estimată la 70 de milioane de dolari
Foto: Ziua News

A trăit mai mult în România în ultimii 20 de ani, însă familia a decis ca trupul neînsufleţit al lui Christine Valmy să fie incinerat, iar urna cu cenuşa, transportată în SUA. "Regina cosmeticelor" s-a stins din viaţă la 88 de ani, duminică seara, la Institutul "C.C. Iliescu" din Capitală, în urma unor complicaţii pulmonare.

Luni, la nici 24 de ore de la moartea femeii de afaceri, a avut loc incinerarea doar în prezenţa familiei, au dezvăluit, pentru www.ring.ro, oficiali ai Şcolii "Christine Valmy" din Bucureşti: "Nu aveţi unde să mergeţi în România să duceţi coroane de flori, pentru că problema a fost deja rezolvată. Familia are alte concepţii şi nu vrea să facă circ. Iubiţi-o în continuare pe Christine Valmy!".

Informaţia a fost confirmată de membrii familiei Valmy: "Nu vor avea loc funeralii, nu se întâmplă nimic. Nu vrem să dăm alte relaţii presei, care urlă de dimineaţă despre acest necaz", au spus apropiaţii femeii, citaţi de Ring.

Potrivit surselor medicale, Christine Valmy suferea de 15 ani de fibrilaţie atrială, avea un stimulator cardiac, iar în ultimele luni a avut mai multe accidente vasculare cerebrale. În ciuda acestor probleme, a fost activă până în ultima secundă. Avocata Paula Iacob, bună prietenă a afaceristei, a decşarat pentru aceeaşi sursă că femeia de afaceri lucra la o carte.

"Ne leagă peste 20 de ani de prietenie şi ultima dată am întâlnit-o înainte să plece la Paris de Revelion. Voia să-şi finalizeze neapărat cartea... Mi-a spus: «De data aceasta e o carte mai personală, vreau să scriu şi despre viaţa mea şi îmi doresc să o termin mai repede». Era tot timpul grăbită să lucreze şi mă certa că nu lucrez ca ea toată ziua la computer", a declarat Paula Iacob.

Avocata a povestit cum au decurs ultimele zile din viţa "reginei cosmeticelor". "Are doi nepoţi superbi, unul medic şi celălalt finanţist, care au fost foarte ataşaţi de ea. În aceste zile cât a stat în spital, amândoi şi-au lăsat orice altă activitate şi au venit să o vadă ultima dată în viaţă pe bunica lor Cristina. E normal ca bunicii să-şi iubească nepoţii, mai rar însă nepoţi care să-şi iubească atât de mult bunica. (...) Nu exista om care să-i fi cerut ajutorul şi ea să nu i-l fi acordat. Când făcea un cadou, îl dăruia din toată inima, nu exista să i se facă un serviciu şi ea să nu se simtă imediat datoare să mulţumească şi să răspundă serviciului făcut, calităţi rare în ziua de azi", a adăugat avocata, citată de "Ring".

Loading...
 
 

Citește și