Unde s-a angajat Elena Băsescu. Mezina lui Traian Băsescu s-a vaccinat la locul de muncă

646x404_1.jpg

Foto Facebook

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Elena Băsescu, fost europarlamentar, s-a vaccinat zilele trecute împotriva COVID-19 la Parlament. Fiics fostului preşedinte a putut să fie vaccinată la acest centru pentru că este angajată a legislativului, fiind în prezent consilieră la Comisia de Afaceri Europene. Ce salariu încasează lunar aceasta.

Aceasta a postat pe Facebook miercuri că s-a vaccinat împotriva Covid-19, la Parlamentul României – Camera Deputaţilor. Imediat, unii internauţi au atacat-o, acuzând-o că a sărit rândul la vaccinare. Prezenţa acesteia în Parlament e explicată prin faptul că este angajată a legislativului României.   

Conform adevărul.ro, care citează surse din instituţie, Elena Băsescu a fost angajată până la terminarea fostei legislaturi la grupul Partidului Mişcarea Populară. Ulterior, fiind angajată pe perioadă nedeterminată, Elena Băsescu a ajuns să fie consilieră la Comisia de Afaceri Interne, din moment ce PMP nu a mai trecut pragul.

Potrivit sursei citate, Elena Băsescu ar avea o leafă de aproape 6.000 de lei lunar. 
De altfel, o altă publicație online a punctat faptul că Elena Băsescu a dat concurs pentru funcţia din Parlament, acesta fiind organizat imediat după alegerile locale din toamna trecută. Sursa menţionată vorbeşte despre faptul că fostul europarlamentar ar ajunge să primească 11.000 de lei, însă e vorba de venitul brut.  

Elena Băsescu a candidat toamna trecută pe listele PMP pentru un loc de deputat în Constanţa, însă partidul său nu a trecut pragul electoral. Potrivit ultimei declaraţii de avere, Elena Băsescu a primit în 2019 doar indemnizaţie de creştere copil şi alocaţii, plus pensiile alimentare. Pensiile alimentare s-au ridicat la 60.000 de lei, în timp ce indemnizaţia la doar 38.000 de lei. 
 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • Când este ziua unuia dintre cei trei copii ai săi, în casa Elenei Băsescu este sărbătoare. Finalul lunii ianuarie a fost marcat de aniversarea băiatului ei, Traian Jr, care a împlinit vârsta de 6 ani, iar celebra sa mamă i-a pregătit o petrecere în sânul familiei, cu baloane și tort.

  • Fost candidat al Partidului Mișcarea Populară (PMP) pentru Camera Deputaţilor, Elena Băsescu i-a cerut lui Mihail Neamțu să șteargă o postare de pe Facebook. Vicepreşedinte partidului o acuzase pe fiica fostului preşedinte Traian Băsescu că, din cauza ei, PMP n-a reuşit să treacă pragul electoral. De cealaltă parte, Elena Băsescu cere prin avocat eliminarea afirmaţiilor lui Neamţu.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5