Unde a plecat Marcel Pavel să se relaxeze, după externarea din spital

marcel-pavel.jpg

Marcel Pavel se relaxează pe malul unui lac
Marcel Pavel se află de vineri la un complex din Câmpulung Muscel

În sfârșit, aer curat, natură, relaxare! După 14 zile petrecute pe un pat de spital, la Institutul „Matei Balș” din Capitală, Marcel Pavel simțea o acută nevoie de evadare. Astfel, după doar două zile de la externarea de miercuri (1 iulie), artistul și-a făcut bagajele și a plecat într-o scurtă vacanță în România.

Marcel Pavel a plecat de vineri într-o vacanță în România

„Prima zi de relaxare în orașul Câmpulung Muscel, orașul meu de suflet, locul meu de dor”, a scris Marcel Pavel vineri seara, când abia ajunsese la cazare. A ales un complex în mijlocul naturii, din apropierea Munților Piatra Craiului și Iezer, ce cuprinde terenuri de tenis, săli de jocuri, minigolf, mult spațiu pentru plimbări în natură, pe malul a două lacuri. „Complex Ceramus – loc binecuvântat. A cincea zi de recuperare. Aș dori să le mulțumesc celor care s-au rugat pentru mine și mi-au fost alături în clipele dificile ale vieții mele prin care am trecut și trec! M-am rugat pentru voi! M-am rugat și pentru detractorii care au aruncat cu venin! M-am rugat, spunând: "Doamne , scoate veninul din oameni și înlocuiește-l cu.....miere"! Amin! Dumnezeu să ne ocrotească!”, a revenit artitul luni dimineața cu mesaj pe pagina sa de socializare.

Marcel Pavel a fost infectat cu Covid-19 și a stat două săptămâni în spital

Marcel Pavel a fost externat miercuri, 1 iulie, la fix două săptămâni după ce fusese diagnosticat cu noul coronavirus. În cele două săptămâni de spitalizare a trecut prin momente dificile, atât din punct de vedere fizic, cât și psihic. La scurt timp de la internare, starea sa de sănătate s-a înrăutățit. A fost pus pe perfuzii și ar fi avut nevoie de ajutorul măștii cu oxigen pentru a respira. „În ultimele zile am trecut prin momente cumplite şi de aceea este lesne de înţeles că nu am mai apărut aici pe reţelele sociale! (...) contactând o dublă pneumonie şi corelată cu acest nenorocit de Covid-19, fiindu-mi aproape fatale! (...) Acum, cu ajutorul bunului Dumnezeu şi al întreg personalului Institutului Matei Balş, am fost salvat, dar mai având încă o perioadă dificilă de trecut şi voi reveni la viaţă cum s-ar spune!”, a scris Marcel, citat de Wowbiz.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1