Unde a fugit Lidia Buble, după ce a fost trimisă în judecată pentru dare de mită?! Mesajele uimitoare ale artistei

lidia-buble1.jpg

Lidia Buble
foto: Instagram

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Lidia Buble a plecat din București, după ce a fost trimisă în judecată pentru mituirea a doi polițiști. Cântăreața a postat mai multe mesaje pe Instagram, printre care câteva foarte emoționante. Artista nu este în cea mai bună formă, chiar dacă se bucură de succes la Asia Express și e în plin proces de promovare cu o nouă piesă.

Lidia Buble, din Capitală în casa părintească, după ce a fost trimisă în judecată

Vedeta tv a postat pe Instagram mai multe InstaStory-uri în care promova apariția sa la Asia Express. Pe Instagram, artista a postat imagini și cu surorile sale, Diana și Lorena, dar și scene din casa părintească. Pentru că perioada aceasta este una destul de dificilă, Lidia Buble a decis să plece la părinți, în Deva. 

Până la urmă, unde este mai bine ca acasă? Și pentru că este acuzată de mituirea a doi polițiști, cântăreața a simțit nevoia să se conecteze cu familia ei, în special cu părinții săi, cu care are o legătură specială. În toată cariera sa profesională, dar și după ce au apărut scandalurile cu Răzvan Simion, familia i-a fost alături Lidiei Buble, chiar dacă face parte dintr-o comunitate religioasă penticostală.

lidia_buble_cu_sora_lorena.jpg

Lidia Buble s-a refugiat la Deva, la părinți și surori
foto: Instagram

Lidia Buble, imagini din Biblie, pe Instagram

Lidia Buble are 10 frați, cu care ține legătura frecvent și cu care se vizitează des. Artista și-a luat una dintre surori, pe Estera Buble, la Asia Express, cu care face o echipă de senzație. În filmulețele postate pe InstaStory, artista a povestit și despre școala în care a învățat. „Câți copii am bătut eu aici. Vai, asta e școala în care am fost eu. Aici am făcut eu clasele primare.”, a spus Lidia Buble.

lidia-buble-biblie.jpg

Lidia Buble răspunde la tot acest scandal cu citate din Biblie
foto: Instagram

Cel mai impresionant lucru din clipurile postate pe internet sunt citatele din Biblie pe care artista le-a postat. În această perioadă grea, cântăreața a ales casa părintească și calea ui Dumnezeu. Artista, deși are probleme cu legea, urmează să lanseze piesa „Extrapolăm”, pe care o promovează intens pe rețelele de socializare. 

Lidia Buble, acuzată că a mituit polițiști de la Rutieră

Lidia Buble este acuzată de dare de mită, motiv pentru care a fost trimisă în judecată. Aceasta este acuzată că ar fi dat 900 de lei unor agenţi de poliţie pentru a nu fi testată cu aparatul etilotest şi pentru a nu fi sancţionată că nu avea declaraţie pe proprie răspundere necesară la deplasarea pe timpul nopţii. Cei doi aegenţi de poliţie şi încă o persoană, trimişi şi ei în judecată. Dosarul a fost înaintat spre soluţionare Tribunalului Bucureşti. 

Citește și:

Lidia Buble și-a adus în țară iubitul cubanez. "Mi-a pus Dumnezeu mâna în cap". Cine este și cum arată Harlys Becerra

Lidia Buble, trimisă în judecată pentru că ar fi mituit doi poliţişti de la Rutieră. Solista nu ar fi vrut să sufle în etilotest


 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5