Un mecanic auto a obținut Golden Buzz din partea lui Florin Călinescu! La „Vocea României” nu a reușit să întoarcă niciun scaun

radu-palanita-golden-buzz.jpg

Radu Palaniță, mecanicul auto care a primit golden buzz de la Florin Călinescu, a câștigat 120.000 de euro
Foto: Pro TV

Ediția de vineri seară, 21 februarie, a emisiunii „Românii au talent”, a adus cu sine și al patrulea Golden Buzz al sezonului cu numărul 10. Juratul Florin Călinescu a apăsat butonul auriu după prestația unui mecanic auto, care i-a impresionat pe jurați atât prin intermediul vocii sale unice, dar și prin modestia și povestea sa de viață.

Concurentul Radu Palaniță, de meserie mecanic auto, a primit Golden Buzz la „Românii au talent” din partea lui Florin Călinescu pentru numărul său muzical prezentat, dar și din dorința de a-l sprijini în ceea ce poate fi de acum o viitoare carieră în acest domeniu. Jurații au susținut că viața a fost nedreaptă cu concurentul, acesta neputând să își urmeze visul de a cânta și fiind nevoit să se reorienteze spre alt domeniu.

Ralu Palaniță, concurentul care a primit Golden Buzz din partea lui Florin Călinescu

Radu a mărturisit că nu a descoperit că are înclinații muzicale decât de câțiva ani, lucru care din nou i-a uimit pe jurați, având în vedere că acest gen de talent se descoperă, de regulă, la vârste fragede. 

Radu Palaniță sste mecanic auto și începând cu vârsta de 14 ani a început să se întrețină singur. Cu numărul pe care l-a mai prezentat a fost și la „Vocea României”, unde din păcate nu a reușit să întoarcă nciciun scaun. Radu este pasionat însă de muzică și nu s-a lăsat atât de ușor, venind  șă-și încerce norocul și la „Românii au talent”, de unde a plecat nu numai cu patru de „DA”, ci și cu bucuria de a primi butonul auriu, care l-a trimis direct în semifinale. 

Membrii juriului au exclamat în timpul prestației, lăudându-i vocea și timbrul vocal în special, care este unul unic, așa cum a precizat Andra. Concurentul a fost extrem de emoționat după ce Florin Călinescu a apăsat Golden Buzz-ul care a făcut să apară o ploaie de confetti pe scenă. 

La „Vocea României” nu a reușit să întoarcă niciun scaun

Radu Palaniță, în vârstă de 40 de ani, este mecanic auto în București, dar pasiunea sa este muzica. „Nu am niciun fel de studii muzicale, însă am aflat că pot să cânt, în urmă cu 4 ani si jumătate, într-un bar de karaoke. De atunci, la fiecare sfârșit de săptămână, frecventez locații de karaoke unde cânt alături de prieteni. Mi-am dat seama că vreau să încânt oamenii cu muzica mea”, a spus Radu. 

Prestația lui în cadrul emisiunii l-a lăsat fără cuvinte pe Florin Călinescu, care a apăsat al patrulea Golden Buzz al sezonului. „Eu asta apreciez la această emisiune. Faptul că oameni fără niciun semn al destinului descoperă ceva și vin aici. Și au o meserie. Uite, anul trecut era o croitoreasă. Acum este un mecanic auto. Mâine puteți fi milionari… Eu de un mecanic auto am nevoie. Vreau să te responsabilizez”, a declarat Florin Călinescu.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1