Un celebru dresor canin îşi vrăjeşte animalele cu muzică

8-v-2.-2col-pepe-si-mihai-nae.jpg

Mihai Nae s-a ocupat şi de câinele lui Pepe
Mihai Nae s-a ocupat şi de câinele lui Pepe
Citeste tot despre: 

Unul dintre cei mai populari instructori de dresaj canin din ţară, la care şi-au adus căţeii vedete precum Pepe, Amna sau Mistreţu’, are o strategie interesantă de a-şi distra elevii necuvântători – le cântă. Iar ei, vrăjiţi, se ridică în două lăbuţe, îl acompaniază, chiar dansează. Acest „succes” l-a convins pe instructor să se lanseze în muzică.

„Pe muzica mea niciun câine nu poate sta locului. Am campioni care imediat ce încep să cânt, se învârt pe loc, stau în două lăbuţe şi dau din cap. Ei m-au convins să revin pe scenă după mai bine de 10 ani. De aceea, fiecare apariţie, fiecare videoclip va fi cu unul sau mai mulţi căţei, pentru că ei îmi dau şi mai mult curaj de a presta în faţa publicului”, spune instructorul Mihai Nae.

Zis şi făcut. Recent, a lansat o piesă de dragoste cu un videoclip foarte sensibil în care joacă Nico, ispita de la Insula Iubirii, alături de doi câini. Unul dintre ei este Uranus, un cane corso clasat printre cei mai frumoşi 10 câini din lume.

 

Mihai Nae nu e străin de domeniul muzical. S-a format ca muzician în Televiziunea Română, petrecându-şi o bună parte din copilărie prin studiourile de filmare. La 14 ani, Mihai devenea o mică vedetă şi câştiga aproximativ un milion de lei pe lună, gratie emisiunii „Kiki Riki Miki". A prestat 12 ani ca solist vocal (trupa Factor), cel mai fericit moment fiind când a apărut prima dată în faţa publicului pentru a promova „Cold day", prima piesă compusă de el şi de clăparul său de atunci, Mircea Elisei. Acum, Mihai Nae promite să fie cel mai bun cântăreţ-dresor şi să îmbine cele două pasiuni aducând zâmbete şi făcând spectacol.

Loading...

Citește și

  • Alintaţi, răsfăţaţi, coafaţi, scoşi la plimbare şi iubiţi ca nişte adevăraţi membri ai familiei, căţeii vedetelor tind să „şi-o ia în cap”. Iar când apare un nou membru al familiei pot chiar reprezenta un pericol. Din acest motiv, sunt duşi frumos „la şcoală”. Mai concret, la cursuri de dresaj. Aici învaţă să fie ascultători, să nu muşte, să meargă la pas şi să-i protejeze pe cei mici.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1