Ultimul mesaj al Elenei Popa, fosta «iubită» a Roxanei Vancea: «Fără ură...»

elena-popa.jpg

Elena Popa
Elena Popa și-a luat viața în Spania
Foto: Arhiva personală

Durere fără margini în familia Elenei Popa! Tânăra s-a sinucis în Spania, la doar două săptămâni după ce s-a logodit. Nimeni nu știe de ce fosta «iubită» a Roxanei Vancea a recurs la un gest atât de extrem. Șocul a fost atât de mare, încât unii dintre prietenii antrenoarei de fitness au crezut la început că totul este o glumă proastă.

Există multe zvonuri despre posibilele motive pentru care bruneta s-ar fi decis să-și încheie socotelile cu această lume. Unul dintre ele este că ar fi suferit din dragoste. Ultimul său mesaj, postat pe Facebook cu doar o zi înainte să își ia viața, ridică multe semne de întrebare.

"Afișezi ce dorești pe Facebook sau pe Instagram, dar vorbește puțin că faci praf când nu știi la ce adresă chemi taxiul dimineaț! No hate! It all about love (Fără ură. E totul despre dragoste n.r)", a scris Elena Popa cu 24 de ore înainte să își pună capăt zilelor. Frumoasa antrenoare de fitness a lăsat în jurul ei doar durere. Prietenii o știau ca pe o fire veselă și puternică. Unii dintre ei cred că aceasta ar fi intrat în depresie din cauza problemelor amoroase.

"Unde i-au fost "prietenii", când ea avea nevoie de ei ? Pentru că bănuiesc că mulți știau ce avea pe suflet, sau care îi erau problemele, dar pentru asta nici unul nu a fost lângă ea", a scris una dintre prietenele Elenei.

Apel pe Facebook pentru repatrierea trupului Elenei Popa

elena-popa-3.jpg

Ultima fotografie postată de Elena pe Instagram
Foto: Arhiva personală

 

Pe rețelele de socializare a aărut și un apel din partea familiei și a apropiaților, pentru colectarea sumei necesare repatrierii trupului neînsuflețit al Elenei Popa. Și Roxana Vancea a distribuit link-ul de pe Facebook pentru strângerea de fonduri, pentru ca trupul neînsuflețit să poată fi adus acasă din Spania. Familia are nevoie de aproape 42.000 de lei necesari repatrierii trupului neînsuflețit. „Ajutați ne sa o aducem acasă pe Ella noastră!”, este titlul link-ului distribuit de Roxana Vancea.

Elena Popa, de profesie antrenoare de fitness, a devenit cunoscută după ce Roxana Vancea a prezentat-o drept iubita ei, recunoscând la acea vreme că îi plac și femeile.

roxana-vancea-elena-popa.jpg

Roxana Vancea și Elena Popa
Foto: Arhiva personală
Loading...
 
 

Citește și

  • O știre-șoc face înconjurul presei mondene. Elena Popa, frumoasa antrenoare de fitness pe care Roxana Vancea ne-o prezenta în trecut drept iubita ei, a murit în Spania, în condiții suspecte. Apropiații tinerei susțin că aceasta s-ar fi sinucis. Tot ei au lansat un apel pe Facebook, prin care imploră lumea să doneze, pentru a putea fi strânsă suma necesară repatrierii trupului.

  • Roxana Vancea sarut lesbi prietena

    La 25 de ani, Roxana Vancea știe să-și facă reclamă. Cu orice preț! Chiar dacă riscă să fie catalogată lesbiană. Focoasa iubită a lui Mihai Bendeac (32 de ani) s-a pozat de bună voie și nesilită de nimeni în timp ce se săruta pe buze cu o prietenă și a publicat imaginile pe contul personal de facebook.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1