Ultima poză cu Florina Cercel în viaţă. Actrița purta pe chip urmele suferinţei

florina_cercel_fb.jpg

florina cercel
Florina Cercel nu a putut să renunţe la ţigări
Foto: Cinemagia

Florina Cercel a murit marţi dimineaţă înconjurată de familie, la vârsta de 76 de ani. Vestea i-a lovit ca un trăsnet pe apropiaţii actriţei, care deşi ştiau că se luptă cu o boală nemiloasă, sperau într-o minune. Din păcate, cancerul pulmonar a măcinat-o în doar 4 luni, iar actrița a sfidat maladia, nedorind să renunțe la marele ei viciu, fumatul. De altfel şi în ultima imagine cu ea în viaţă, Florina Cercel avea ţigara electronică în mână.

Florina Cercel s-a internat în spital imediat după ultima reprezentație pe care au avut-o pe 31 martie. De atunci, actriţa a consultat cei mai buni specialişti în chirurgie toracică, care nu au putut să mai facă prea mult pentru ea. Au supus-o tratementului specific şi i-au prelungit viaţa, dar doar cu 4 luni. Marţi dimineaţa, actriţa, care purta pe chip urmele suferineţei cauzate de chimioterapia agresivă, a părsit definitiv scena vieţii. O fotografie surprinsă de dr. Monica Pop, o apropiată a regrtatei actriţe, ne-o înfăţişează pe Florina Cercel complet schimbată, dar la fel de frumoasă pentru familia şi apropiaţii ei. 

florina_cercel.jpg

florina cercel ultima poza
Actriţa nu a vrut să facă publice problemele de sănătate cu care se confrunta
Foto: Facebook/ Monica Pop

"I-am făcut o poză. Ultima. Aşa arăta FLORINA în urmă cu două săptămâni! Frumoasă pînă în ultimul moment! Și...după!", a notat Monica Pop, directorul Spitalului de Oftalmologie, în dreptul imaginii.

Florina Cercel a fumat chiar dacă avea cancer pulmonar

Deşi boala îi făcea probleme mari, Florina Cercel s-a retras din activitate, dar nu a putut să renunţe la viciul ei, ţigările. Fostă colegă de scenă cu Florina Cercel, actrița Adela Mărculescu a spus pentru Click! când s-a internat Florina Cercel în spital.

„Ne-a părăsit Florina Cercel și am pierdut una dintre cele mai bune prietene. Am avut o perioadă cumplită în ultima vreme. După ce Ilinca Tomoroveanu și Damian Crâșmaru a venit și rândul ei. Este foarte greu să vorbesc despre asta. Ultima oară am jucat împreună la Teatrelli din București, în piesa «Quartet», pe 31 martie 2019, după care ne-am despărțit. Ea s-a dus la spital, vorbeam la telefon, dar fuma în continuare foarte mult. După asta nu am mai jucat împreună, dar am mai vorbit la telefon. Asta este viața...”, a spus, pentru Click!, actrița Adela Mărculescu (80 de ani).

Actriţa Florina Cercel va fi înmormântată joi (1 august), pe Aleea Artiştilor din cimitirul Bellu, potrivit unui anunţ făcut de Teatrul Naţional din Bucureşti. Cei care doresc să îşi ia un ultim rămas bun de la actriţă o pot face, joi, de la ora 10.00, în foaierul Sălii Mari a Teatrului Naţional din Bucureşti. Înmormântarea va avea loc la ora 13.00.

 

Citeşte şi:

 

Ioana Ginghină: «Florina Cercel mi-a dat o palmă de mi-a sărit cercelul din ureche»

Actriţa Florina Cercel a murit. Era grav bolnavă

Loading...
 
 

Citește și

  • Florina Cercel (73 de ani) a fost, în tinereţe, una dintre cele mai frumoase românce. A iubit cu patimă şi, deopotrivă, a fost adorată de bărbaţi, însă ghinoanele s-au ţinut lanţ, pe plan sentimental. Doamna scenei româneşti a povestit, cu lux de amănunte, despre înfrângerile în amor, în cartea ”Poveşti de dragoste ale vedetelor”, apărută zilele trecute pe piaţă.

  • florina cercel si primul ei sot

    Considerată una dintre cele mai frumoase actrițe de al noi, Florina Cercel murit marți dimineață, 30 iulie, la vârsta de 76 de ani. Actrița s-a stins după o grea suferință pe care a ținut-o ascunsă de ochii publicului. Florina Cercel a suferit de cancer pulmonar, aceeași afecțiune care i-a răpus primul soț, lăsând-o văduvă la numai 29 de ani.