Uite pe ce «sparge» Vârciu banii câştigaţi la emisiuni!

v12-3-neata-1.jpg

Liviu Vârciu şi-a cumpărat un acoperiş pentru o construcţie în noua sa vilă
Foto: Blitz
Citeste tot despre: 

Pentru Liviu Vârciu, anul 2018 a fost unul plin de proiecte bănoase. Antena 1 i-a oferit angajamente foarte tari pe micile ecrane, iar rezultatele financiare au fost pe măsură, astfel că la început de an vedeta se poate lăuda cu o nouă maşină, dar şi cu faptul că îşi mai face diverse ajustări la casa din Băneasa pe care şi-a terminat-o de construit. Click! l-a surprins la cumpărături.

  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • Maximize

1/5

Anul care s-a terminat a fost unul plin în proiecte de televiziune pentru simpaticul Liviu Vârciu (37 de ani).

S-a lăsat “caftit” de zbirul Nea Marin, a jucat rolul lui Costică din serialul “Fructul oprit”, produs de Ruxandra Ion, apoi a plecat în India pentru a filma sezonul doi din “Asia Express”, iar când s-a întors în ţară a fost solicitat să prezinte “Show şi-aşa” alături de Andrei Ştefănescu, o emisiune de divertisment pentru Revelion.

v22-3-neata-2.jpg

Vedeta Antenei 1 a fost ajutată de trecători să încarce marfa
Foto: Blitz

O mulţime de proiecte care i-au sporit contul în bancă după munca prestată, astfel încât să poată trăi bine mersi câteva luni de acum încolo.

Şi cum ştim că Liviu este mână largă, paparazzi l-au surprins pe acesta la bordul unui superb Infinity în valoare de 25.000 de euro, la care şi-a pus şi numere personalizate. Semn că a fost cuminte şi a trecut Moş Crăciun pe la el.

v32-3-neata-3-sterge-numaru.jpg

Vedeta Antenei 1 a fost ajutată de trecători să încarce marfa şi apoi a plecat din parcare
Foto: Blitz

Mai mult decât atât, vedeta Antenei 1 şi-a achiziţionat online câteva corpuri de mobilă, acesta având întâlnire cu vânzătorul în parcarea unui centru comercial din zona Băneasa. Vârciu a analizat marfa, după care a bătut palma cu acesta.

v42-3-neata-4.jpg

Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu au făcut a doua oară echipă pentru „Asia Express”

Însă înainte de a merge acasă, Liviu a mai trecut şi pe la un magazin de bricolaj şi şi-a cumpărat un acoperiş pe care s-a chinuit să-l introducă în noua sa maşină. I-a luat ceva timp, însă până la urmă a reuşit cu ajutorul oamenilor care l-au recunoscut în parcarea magazinului.

v52-3-neata-5.jpg

A jucat în toamnă în „Fructul oprit”, alături de Marian Râlea

Liviu Vârciu are la început de an câteva zile libere pe care le va petrece probabil trebăluind prin vila din Băneasa, însă se va întoarce la filmările pentru noul sezon al serialului “Fructul oprit” de la Antena 1.

În curând va începe pe Antena 1 şi cel de-al doilea sezon al emisiunii “Asia Express”, pe care l-a filmat alături de Andrei Ştefănescu şi Gina Pistol în India.

Aici a locuit cu ultima iubită

Una dintre cele mai cuceritoare vedete masculine de la noi a fost, cu siguranţă, Liviu Vârciu, care încă de când a debutat în trupa “L.A.”a avut magnet la femeile din showbiz.
Una dintre primele sale iubite a fost Ami Teiceanu, cea care l-a făcut prima oară tată, dăruindu-i o fiică, pe Carmina.

v62-3-neata-6.jpg

Casa din Băneasa este cuibuşorul lui de nebunii

Apoi lui Vârciu i-au trecut prin pat Andreea Bododel, dansatoarea Andreea Popescu, DJ Hara, Diana Iguana şi Laura Andreşan. Adelina Pestriţu a fost singura cu care s-a însurat pe 14 februarie 2009, însă au divorţat după doar un an de relaţie.  
Anda Călin a fost cea de-a doua femeie care i-a dăruit o fetiţă, Anastasia, care a împlinit un an în septembrie. S-ar părea că acum este singur şi încă nu a fost surprins cu nici o domnişoară. 
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1