Uite din ce fac bani vedetele care au renunţat la televiziune!

6-7-vedete-4-col-gianina-corondan.jpg

Gianina Corondan, fosta prezentatoare meteo de la PRO TV, face zilnic câte o meserie, prin fabrici

Ani la rând au strălucit în lumina reflectoarelor şi au adus audienţe record televiziunilor de top pentru care au lucrat. Rămaşi fără emisiunile de divertisment sau de ştiri, Wilmark, Gianina Corondan şi Lucian Mândruţă s-au reprofilat. Click! vă spune cu ce se ocupă în prezent, din ce câştigă bani pentru traiul de zi cu zi. Ei au recunoscut că dorul de televiziune nu se va stinge niciodată şi că i-ar tenta un nou proiect care să-i readucă pe micile ecrane.

Vă mai amintiţi de Wilmark Rizzo Hernandez  (40 de ani) sau Micuţul Will, care a cunoscut celebritatea în calitate de jurat al concursului “Dansez pentru tine?“. Columbianul Wilmark  a renunţat la televiziune în urmă cu patru ani, dar a rămas în lumea show-biz-ului, ca DJ şi coregraf. După ce a plecat de la PRO TV, celebrul artist  şi-a deschis propria afacere, astfel că, dacă doriţi să vă încingă atmosfera la petreceri, îl puteţi solicita. El vine în întâmpinarea petrecăreţilor cu un pachet artistic la diferite preţuri. De pildă, dacă îl vreţi pe Wilmark  drept maestru de ceremonii, trebuie să scoateţi din buzunar 1.600 euro, plus TVA,  pentru un program.

6-7-vedete-2-col-wilmark.jpg

Wilmark, fostul jurat de la “Dansez pentru tine!” (PRO TV), încinge atmosfera la petreceri, alături de dansatorii lui

La nunţi, vă propune spectacolul „Wedding DeLuxe by Wilmark”, la preţul de 3.900 euro + TVA. Desc​h​iderea serii o face Wilmark ca  “Maestru de ceremonii”, urmând a prezenta primul moment al serii - valsul mirilor. ​Celelalte 2 momente sunt un show de dans realizat de profesionişti, ales în funcţie de tematica nunţii, urmat de 30 minute de entertainment condus de Wilmark şi de dansatori. Din staff fac parte 12 persoane. Wilmark este şi un familist convins. El şi soţia lui, Ioana, au doi băieţi, Loukas (10 ani) şi Joakin (6 ani).  Dar reporterii Click! au aflat cu ce se ocupă şi celelalte foste vedete de televiziune care nu au mai apărut de ani grei pe “sticlă”.

6-7-vedete-2-col-mandruta.jpg

Lucian Mândruţă are un iaht cu care participă la competiţii

De pildă, fostul prezentator de ştiri Lucian Mândruţă (50 de ani), care a lucrat atât pentru Antena 1 cât şi pentru Pro TV, până în 2011, este acum manager şi administrator unic al unei Companii de producţie tv. Este căsătorit cu o doctoriţă, Ioana, şi au doi fii, Mihai (15 ani) şi Matei (13 ani). Pe perioada verii, Lucian participă la competiţiile de iahturi, având propria ambarcaţiune. După 18 ani de ştiri, el recunoaşte că îi lipseşte adrenalina prezentării în direct: “Mi-e dor de «breaking news», de evenimente importante, de transmisiile în direct şi de adrenalina lor. Acum, în multe privinţe, mă simt un pensionar. Dar, pe de altă parte, ştirile s-au schimbat şi ele mult. Nu mai sunt cele din tinereţea mea, nici ce se vede pe sticlă, nici cum se simte în redacţie. S-a dus romantismul de acum 10 ani, acum e un business, ne uităm pe cifre, nu ne mai uităm în inimă!”, a povestit el, într-un interviu pentru adevărul.ro. Cât o priveşte pe Gianina Corondan, care a debutat în urmă cu peste 20 de ani la PRO TV, cu un buletin meteo realizat într-o manieră amuzantă, aceasta lucrează pentru un proiect interesant,  www.vizitădelucru.ro. Ea merge şi munceşte prin fabrici, apoi postează imaginile pe Internet, dar şi impresiile despre job-ul avut în ziua respectivă: “Vă daţi seama că nu voi fi medic nu voi opera şi nici nu voi monta  fire electrice, fac şi eu ce e mai uşor”, a menţionat ea, cu umor. În plus, fosta vedetă tv scrie pentru “Pagini româneşti în Canada”. Gianina nu are copii şi este divorţată. 

 

Radu Coşarcă lucrează la o companie care se ocupă cu extracţia de minereuri

6-7-vedete-1-col-radu-cosarca-acum.jpg

Radu Coşarcă face parte din consiliul de administraţie al “Cupru Min”

Radu Coşarcă (55 de ani) a fost, în anii ’90, emblema ştirilor de la Antena 1, Observator, împreună cu Mona Nicolici. Fostul prezentator tv este acum membru în consiliul de administraţie la  “Cupru Min”, o companie de stat cu 540 de angajaţi, care se ocupă cu extracţia de minereuri metalifere neferoase. Coşarcă a lucrat în televiziune în perioada 1990 – 2004, apoi s-a numărat printre primii membri ai Consiliului Naţional al Audiovizualului. O vreme a mai lucrat la Enel, în calitate de director Relaţii Externe, şi de director de comunicare. Este căsătorit cu Florentina, de mai bine de 25 de ani. 

 

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1