Uite cum a lăsat Lavinia mormântul lui Adrian Pintea!

mormant Adrian Pintea 2.jpg

Adrian Pintea este inmormantat pe Aleea Actorilor din cimitirul Bellu
foto: Dorin Constanta

Deși trăiește fiorii unei noi iubiri, Lavinia Pintea (34 de ani) nu și-a neglijat îndatoririle de văduvă a lui Adrian Pintea. Chiar dacă nu a mai trecut pe la cimitir de luni de zile, după cum spun paznicii, a plătit pe cineva să aibă grijă de mormântul actorului.

Mormântul lui Adrian Pintea, de pe Aleea Actorilor din Cimitirul Bellu, arată impecabil. Ghivece de flori proaspete sunt așezate pe placa de marmură care acoperă locul unde marele actor își doarme somnul de veci. Asta dovedește că cineva are grijă în permanență de mormânt.

mormant Adrian Pintea 1.jpg

Adrian Pintea a murit la 8 iunie 2007
foto: Dorin Constanta

Paznicii de la Bellu spun că văduva actorului, care locuiește la Craiova, nu a mai trecut pe la cimitir din iarnă, mai precis din ianuarie, de la Sfântul Ion. Cu toate acestea, ea nu a lăsat mormântul în paragină. Cel mai probabil, aceasta a ales să plătească administrației cimitirului o taxă de îngrijire a locului de veci. „Din ianuarie, nu am mai văzut-o pe aici. Atunci au mai venit la mormânt două persoane mai în vârstă și soția președintelui Traian Băsescu”, ne-a spus unul dintre paznicii de la cimitir. În cei șapte ani câți s-au scurs de la moartea lui Adrian Pintea, Lavinia a avut mereu grijă de mormântul unde a fost îngropat marele actor.

  • foto: Dorin Constanta
  • foto: Dorin Constanta
  • foto: Dorin Constanta
  • foto: Dorin Constanta
  • Maximize

1/4
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1