Sânziana Buruiană, cu sânii pe-afară la nunta lui Tonciu!

sanzi.jpg

sanziana buruiana tonciu
Sânzi a venit să-și suțină prietena în cea mai importantă zi din viață.

Sînziana Buruiană este una dintre cele mai bune prietene ale Andreei Tonciu, așa că nu putea lipsi de la cununia civilă a celei pe care o cunoaște de ani de zile și care i-a fost apropiată în momentele bune și rele. Blonda a fost o apariție de senzație, într-o ținută extrem de decoltată.

Pentru a demonstra că și-a recăpătat silueta pe care o avea înainte de a rămâne însărcinată, Sânzi a ales să îmbrace o ținută extrem de sexy și decoltată. O salopetă mulată și o capă de blană au fost accesorizate cu o pereche de pantofi negri și  ochelari supradimensionați. Decoleteul generos al proaspetei mămici a fost accentuat de un colier și o centură cu pietre strălucitoare.

sanziana buruianaZoom
Sânziana Buruiană, apariție de senzație la cununia lui Tonciu

Sânziana Buruiană și-a etalat sânii și la nunta ei 

sanziana buruiana Zoom
Sânziana a fost o mireasă foarte sexy
Foto: Facebook
loading...

Citește și

  • andreea tonciu

    Zi mare în showbiz-ul autohton! A venit rândul Andreei Tonciu (29 de ani) să se căsătorească cu alesul inimii ei, tânărul afacerist Daniel Niculescu (24 de ani). Vineri (12 februarie), bruneta a devenit oficial doamna Niculescu. La fericitul eveniment au venit să-i fie alături prietenii dragi, nume sonore din peisajul monden.

  • Sânziana Buruiană (30 de ani) şi Nicolae Zuluf (27 de ani) și-au unit destinele în faţa lui Dumnezeu. Evenimentul a avut loc duminică (18 octombrie), la Biserica Podeanu, unde mirii au ajuns în jurul orei 16.15. Fosta asistentă tv a uimit pe toată lumea cu rochia ei extrem de sexy.

  • andreea tonciu cununie nunta

    Nuntă mare în showbiz-ul românesc. Andreea Tonciu (29 de ani) s-a decis să devină fată de casă. Bruneta e gravidă și e gata să facă pasul cel mare. Ea și iubitul ei, Daniel Niculescu (24 de ani), se prezintă în fața ofițerului stării civile, vineri (12 februarie). Vedeta este foarte emoționată și așteaptă cu nerăbdare să devină oficial „doamna Niculescu”.

  • Sarcina îi cauzează probleme Andreei Tonciu. După cinci luni de când a rămas însărcinată, medicul i-a recomandat Andreei să se odihnească mai mult.

  • Andreea Tonciu (29 de ani) nu-şi mai încape în piele de fericire. De când a aflat că va deveni mămică, viaţa brunetei s-a schimbat total. Mai ales că vineri (12 februarie) se va mărita civil cu alesul inimii ei, Daniel Niculescu (25 de ani), pe care susţine că l-a întâlnit după ce s-a rugat la părintele Arsenie Boca.

  • Andreea Tonciu (29 de ani) pare că şi-a găsit, în sfârşit, jumătatea: Daniel Niculescu (24 de ani). Bruneta jubilează de fericire, căci anul viitor va îmbrăca rochia de mireasă.