Uite în ce lux se răsfaţă Andreea Marin şi iubitul, în Austria!

26171881_1946175745410016_3191022748755117758_o0.jpg

Andreea Marin, Tuncay Ozturk, vacanta Austria, Adrian Brancoveanu, Revelion vedete, noul iubit al Andreei Marin
Andreea Marin, camuflată pe pârtie
foto: arhivă personală

A avut un an spectaculos, pe care l-a început cu un divorţ, în februarie, dar pe care l-a încheiat în braţele noului iubit, consulul României în Libia, Adrian Brâncoveanu. Pe Andreea Marin a prins-o Revelionul într-un colţ de Rai, în Salzburg, la hotelul preferat al vedetelor internaţionale.

Pe 22 decembrie a împlini 43 de ani, aşa că “Zâna Surprizelor” o ţine tot într-o veselie. Punctul culminant al petrecerilor s-a consemnat de Revelion, căci Andreea Marin s-a distrat într-un loc desprins parcă dintr-un basm. Un cititor Click! a întâlnit-o pe divă în Austria, în regiunea Steinemes Meer, la 50 km de oraşul Salzburg, fiind cazată la celebrul hotel Gut Brandlhof.

bh_pool_015-8bd8c439.jpg

Andreea Marin, Tuncay Ozturk, vacanta Austria, Adrian Brancoveanu, Revelion vedete, noul iubit al Andreei Marin
Aşa arată hotelul Gut Brandlhof

Stabilimentul, care pe vremuri era o fermă, a fost transformat în hotel în anul 1982, iniţial cu 80 de camere. După extindere s-a ajuns la 200 de camere, sală de conferinţe de 3.000 de metri pătraţi, centru spa, teren de golf, terenuri de sport, practice toate condiţiile care asigură o vacanţă perfectă. Preţurile nu sunt nici ameţitoare, dar nici pentru orice buzunar.

js_1-de273e61.jpg

Gut Brandlhof
O noapte de cazare porneşte de la 100 de euro

O noapte de cazare porneşte de la 100 de euro şi poate ajunge la 354 pentru suita premium. Andreei Marin se pare că îi prieşte de minune escapada, cel puţin asta reiese din fotografiile pe care le-a publicat pe Facebook şi pe Instagram. Pe iubit îl ţine ascuns, aşa că ne-a arătat doar imagini cu ea pe pârtie, pe snowmobil sau pregătindu-se, în oglindă, pentru petrecerea de Revelion.

Dacă de Anul Nou s-a îmbrăcat elegant, într-o rochie de dantelă neagră, cu sacou supradimensionat, pentru derdeluş a ales pantaloni de schi şi un cojocel cu guler masiv, din blană. Camuflată cu căciulă, fular şi ochelari, “Zâna” putea fi însă recunoscută după zâmbet şi după gropiţe. În plus, ea a confirmat că de Sărbători va fi în vacanţă împreună cu noul iubit. „Relaţia mea este la distanţă în cea mai mare parte a timpului, din cauza faptului că muncim. Nu simt că e mai bine aşa, mie îmi place apropierea. Este ce a vrut Dumnezeu să se întâmple. Sunt Sărbătorile şi suntem împreună. De revelion o să fim undeva cu năsucul în nămeţi”, a spus Andreea Marin la "Dincolo de aparenţe" (Antena Stars).

În februarie 2017, Andreea Marin a divorţat oficial de fizioterapeutul turc Tuncay Ozturk (31 de ani), după o căsnicie de 3 ani. În acelaşi an, în iunie, vedeta simţea din nou fiorii dragostei alături de un bărbat tot mai tânăr decât ea, consulul României în Libia, Adrian Brâncoveanu (32 de ani).

new_picture_19.jpg

Andreea Marin, Tuncay Ozturk, vacanta Austria, Adrian Brancoveanu, Revelion vedete, noul iubit al Andreei Marin
Andreea Marin s-a bucurat de zăpadă la poalele Alpilor
foto: CLICK!

new_picture_9.jpg

Andreea Marin, Tuncay Ozturk, vacanta Austria, Adrian Brancoveanu, Revelion vedete, noul iubit al Andreei Marin
Diva s-a plimbat cu snowmobilul

andreea_marin_iubit.jpg

Andreea Marin
Andreea Marin se iubește din vară cu Adrian Brâncoveanu
foto: CLICK!

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Andreea Marin, iubire, Cuplu

    Andreea Marin iubește din nou, vedeta a confirmat acest lucru și spune că se simte împlinită. După toate experiențele prin care a trecut, Andreea Marin își dorește să-și întemeieze o nouă familie. Vedeta speră ca bărbatul cu care aceasta formează un cuplu să fie omul lângă care să-și petreacă toată viața.

  • andreea marin, iubit, consul, Adrian Brîncoveanu

    Iubeşte din nou, dar voia ca totul să rămână secret! La patru luni de la divorţul de turcul Tuncay Ozturk, Andreea Marin s-a aruncat în braţele altui bărbat, cu zece ani mai tânăr şi frumuşel-foc. “Zâna” este topită după Adrian Brîncoveanu, pe mâna căruia şi-a lăsat maşina chiar de la debutul poveştii lor de dragoste.