Uite ce colegă sexy are Smiley în echipă! Evelyn lansează «Dame tu calor»

3.jpg

Evelyn încălzește vremea de afară cu cel mai sexy clip
Citeste tot despre: 

HaHaHa Production în coproducție cu Cat Music aduce vara mai devreme în România cu o lansare fierbinte ca o zi toridă de mijloc de august. Cu o frumusețe izbitoare, o coregrafie sălbatică și o voce care aprinde toate simțurile, Evelyn, cel mai nou nume din portofoliul HaHaHa Production, lansează piesa și videoclipul «Dame tu calor».

Evelyn este cea mai nouă artistă de la Hahaha Production, casă de discuri fondată de nimeni altul decât Smiley. 

“Cu toții avem nevoie în viețile noastre de pasiune, de puțină nebunie, de căldura cuiva, iar piesa aceasta exprimă căutarea momentului și a omului perfect pentru descătușarea dorințelor”, povestește Evelyn despre scânteia noii ei piese.

7.jpg

Evelyn, clip sexy pentru noua piesă «Dame tu calor»

Odată cu lansarea «Dame tu calor», pe pagina de youtube unde este videoclipul se aruncă și o provocare la fel de fierbinte ca piesa, dar și ca artista. “What makes you hot?” (Ce te încălzește cel mai bine?) este intrebarea la care oricine poate răspunde, iar comentariul cel mai interesant va fi recompensat cu un premiu atractiv. Inspirație se poate găsi pe pagina de Instagram a Evelynei: https://www.instagram.com/evelyn_on_insta/?hl=ro

Evelyn lansează «Dame tu calor»

 

 

Loading...