Uite ce avere strânsese Connect-R pentru Misha şi fetiţa lor!

10-11-vedete-foto-1-4-col.jpg

Misha şi Connect-R s-au căsătorit civil în iulie 2013, iar în septembrie 2014 şi-au jurat credinţă în faţa Lui Dumnezeu. În ianuarie 2014 s-a născut micuţa Maya

A fost motorul familiei şi a trudit pe brânci pentru bunăstarea celor dragi. Cu 5.500 de euro pentru un concert, apariţii în emisiuni TV şi contracte de imagine, Connect-R a putut strânge o avere frumuşică. În 2015, când în căsnicie era totul roz, el cumpărase o vilă superbă, care le-a devenit “cuibuşor”, însă iată că acum, odată cu divorţul, toate planurile s-au dus pe Apa Sâmbetei.

Din 2013, Connect-R (36 de ani) şi Misha (27 de ani) formează un cuplu, în 2014 s-au căsătorit religios, însă iată că în 2017, în ciuda faptului că un copil minunat a avenit în viaţa lor, au decis să divorţeze în mare secret, la notar. Au hotărât atunci să se ocupe împreună de micuţa Maya, născută pe 25 ianuarie 2014, fără să-şi impună vreun program de vizită. Ba mai mult, artistul îi asigură fetiţei sale şi fostei soţii tot ce au nevoie.

Pe parcursul căsniciei, cei doi solişti au reuşit să îşi facă o avere frumuşică din cântările pe care le aveau, dar şi din emisiunile la care celebrul rapper avea contract. Iată că, în 2015, el a finalizat lucrările la o vilă superbă, în care aveau tot confortul. Fotoreporterii Click! au găsit cuibuşorul cântăreţului, casa fiind situată într-un cartier rezidenţial din zona de sud a Bucureştiului, la intrarea pe Autostrada Soarelui. 

10-11-vedete-foto-2-3-col.jpg

Aceasta este vila pe care Connect-R şi-a cumpărat-o în 2015

 

“Bijuteria” este situată în vecinătatea altor cinci case, însă se deosebeşte de acestea prin culoare, fiind complet albă, iar conform surselor din piaţa imobiliară, preţul poate ajunge şi la 250.000 de euro. Până să se mute aici, solistul, pe numele lui din buletin Ştefan Mihalache, a locuit într-un apartament cu trei camere din Giuleşti, pe care a decis să nu-l vândă. Şi bine a făcut, pentru că acum locuiesc acolo părinţii lui. 

Tot în 2015, Connect-R şi-a luat şi o maşină, şi nu este vorba despre un autoturism oarecare, ci unul marca Mercedes GLK, al cărui preţ este de aproape 50.000 de euro. Solistul nu are carnet de conducere, aşa că a apelat mereu la un şofer. Click! a aflat că, ulterior, el a renunţat la acel bolid, însă a fost văzut cu un alt Mercedes, clasa C, la fel de scump. Connect-R mai deţine şi o garsonieră în Bucureşti, pe care o închiriase cu ani în urmă unui dansator de-ai săi. Aşadar, Connect-R a reuşit să facă o mică avere din concertele sale, fiind unul dintre artiştii care au scos piese pe bandă rulantă. 

10-11-vedete-foto-3-2-col.jpg

A condus un bolid Mercedes, de 50.000 de euro

 

Misha, cu copilul la salon, Connect-R, la Antena 1 

După anunţul oficial al divorţului, Misha şi Connect-R şi-au reluat activităţile cotidiene. Soţia rapper-ului a vizitat un salon de înfrumuseţare, bineînţeles, cu fetiţa în braţe, căci după cum se ştie nu are bonă. Cele două, mamă şi fiică, apar împreună în poza de pe Instagramul artistei. Connect-R este ocupat la studio, cu concertele sale, dar şi cu emisiunea „Te cunosc de undeva”, care va începe din toamnă, şi unde el este concurent.

10-11-vedete-foto-4-2-col.jpg

Misha, cu fiica, la salon

 

Loading...

Citește și

  • A confirmat ceea ce bănuiau mulţi de ceva vreme. Connect-R a anunţat oficial că a divorţat de Misha, după numai patru ani de căsnicie. Cei doi cântăreţi se pare că au fost dărâmaţi psihic după ce au aflat de boala fetiţei lor, iar acesta a fost unul dintre motivele despărţirii.

  • Connect-R și Misha au pornit pe căi sepate în urmă cu doi ani, când au decis să divorțeze în secret, anunțul fiind făcut public abia în urmă cu câteva ore, de către cântăreț, prin intermediul rețelelor de socializare. Deși au luat această decizie, cei doi artiști au hotărât să rămână prieteni pentru binele fetiței lor, Maya.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1