Uite cât te costă să mergi în tabăra lui Marius Moga!

moga.jpg

Marius Moga
Marius Moga, înconjurat de copii din tabără

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Juratul de la „Vocea României Junior” s-a mutat pentru două săptămâni la Snagov unde, împreună cu echipa DeMoga Music și Academia de Talente Contrapunct, a organizat cea de-a patra ediție a taberei de creație „DeMoga Music Junior Camp”. Părinții care au copii talentați îi mai pot înscrie pentru a doua perioadă, cuprinsă 21-28 iulie.

Marius Moga (36 de ani) lucrează în ultima vreme cu adolescenţii îndrăgostiţi de muzică. Şi nu numai la emisiunea de la Pro TV, “Vocea României junior", dar şi la DeMoga Music, acolo unde mai nou are un ajutor de nădejde şi în persoana soţiei sale, Bianca, fost reporter la Pro TV. De trei ani, compozitorul organizează tabere de creație pentru copiii buni la muzică, dans, fotografie sau actorie.

bianca_lapuste_si_marius_moga.jpg

Bianca Lăpuşte şi Marius Moga
foto: Dorin Constanda

„Aveam 18 ani când m-am mutat în București, hotărât să fac muzică și recunosc că, dacă mi-ar fi spus cineva din timp cum funcționează lumea muzicii, mi-ar fi fost mult mai ușor și aș fi evitat multe surprize. Tocmai de aceea, în 2015, DeMoga Music si Academia Contrapunct au pus bazele unei tabere la care cu siguranță mi-ar fi plăcut să ajung când eram mic. A fost și anul în care am devenit tată, așa că, pentru mine, are o semnificație aparte. Aici totul e despre creație. Mă bucur să văd, de la an la an, că părinții sunt tot mai deschiși spre susținerea talentului și creativității copiilor lor”, spune Marius Moga.

locatie_snagov.jpg

Așa arată locul în care se desfășoară tabăra de la Snagov

Acesta îi va avea alături de el în tabără pe Alexandra Ungureanu, Ruby, Amna, What’s Up, Shift și Alex Parker. Artiștii vor susține workshop-uri, vor răspunde la întrebările copiilor și vor cânta împreună cu ei. Cei care doresc să se înscrie în tabără trebuie să ştie că preţul e de 1.700 lei și acoperă cazare, masă, ateliere + acces la activităţile de recreere: piscină, ping-pong, biliard, bowling, dup[ cum ne-au spus managerii de la DeMoga Music. Pentru prima oară, tabăra îl va avea ca invitat special pe regizorul Iulian Moga, fratele mai mic al lui Marius, care a realizat o mulţime de videoclipuri celebre. Tabăra cuprinde două sesiuni a câte o săptămână, iar urmăroarea va fi în perioada 21-28 iulie.

alexandra_ungureanu.jpg

alexandra ungureanu
Alexandra Ungureanu îi învață pe copii tainele muzicii

Cei peste 130 de copii vor lucra zilnic, timp de 6 ore, împreună cu profesioniștii din cadrul atelierelor. La atelierul de voce și compoziție muzicală, cei mici vor fi pregătiți de Loredana Căvășdan, artistă și compozitoare în echipa DeMoga Music și antrenor de voce în echipa Moga la show-urile “Vocea României” și “Vocea României Junior”. 

Atelierul de producție muzicală e susținut de Alex Parker și Mark Azekko, producatori şi DJs în echipa DeMoga Music. Atelierul de actorie o are ca profesoară pe actrița Ioana Chelaru, care le va împărtăși din vasta ei experiență în teatru, televiziune și radio. Totodată, atelierul va cuprinde și lecții de gestionare a emoțiilor. 

piticu.jpg

Piticu
Piticu, fost component al trupei Simplu, se ocupă de dansuri

Atelierul de dans e coordonat de Piticu (trupa Simplu), care e alături de copiii din tabăra DeMoga Music Junior Camp încă din primul an. Ei realizează coregrafii pentru piese deja existente, dar mai ales pentru momentele muzicale create de colegii de la celelalte ateliere.

Atelierul de fotografie și video e susținut de regizorul Cristian Popa și cuprinde activități practice, precum: editare foto, filmare, montaj, producție video și scenariu. Pe lângă ateliere și workshop-uri, copiii au parte de recreere la piscină și în sala de jocuri. plus alte activități în aer liber.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • Pe 4 iulie, Bianca şi Marius Moga au împlinit 3 ani de la căsătorie, pe care i-au sărbătorit, evident, împreună. De fapt, cei doi soţi sunt în ultima vreme nedespărţiţi, după ce frumoasa blondină şi-a dat demisia de la emisiunea „Vorbeşte lumea”, de la PRO TV, unde era reporter. Click! a aflat totul despre planurile îndrăgitului cuplu, chiar de la... sursă.

  • Vara e timpul să-ţi trimiţi copilul în tabere speciale, unde pot învăţa să cânte şi să danseze sau pot lua cursuri de actorie. Iar când profesorii sunt vedete de primă mână, precum Maia Morgestern, Daniela Nane, Marius Moga, Oreste sau Amna şi What’s Up, atunci micuţii se vor duce cu şi mai multă plăcere.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5