Tuncay Ozturk, fostul soț al Andreei Marin, salvatorul lui Connect-R: "Dumnezeu să îi dea sănătate omului ăstuia"

tuncay-ozturk.jpg

Tuncay Ozturk își continuă, cu succes, cariera în România
foto: Facebook

În ultima vreme, Connect-R a avut mai multe apariții pe patul de spital, fapt care i-a îngrijorat pe fanii de pe rețelele sociale. Azi, solistul a explicat despre ce este vorba.

„Sunt la doctorul Tuncay Ozturk. Spondiloza mea cervicală, care mi-a dat bătaie de cap atâta timp, e pe cale să ia sfârșit. Dumnezeu să îi dea sănătate omului ăstuia! E un doctor extraordinar. Nu cred că realizați cât stres se adună în zona asta aici și în combinație cu postura greșită te poți nenoroci“, a transmis Connect-R pe Instagram. Deși a făcut o singură ședința de fizioterapie, Connect-R le-a spus fanilor că observă diferențele și că deja se simte mai bine. „După o ședință de fizioterapie s-au înjumătățit simptomele mele", a adăugat el.

connect-r.jpg

Connect-R, la clinica lui Tuncay
foto: Instagram

Andreea Marin l-a ajutat pe Tuncay în afaceri

Andreea Marin şi medicul fizioterapeut Tuncay Ozturk s-au căsătorit în secret la începutul anului 2013 după o relaţie de doar 9 luni. De-a lungul mariajului de aproape trei ani, au fost un cuplu discret, preferând confortul casei în locul evenimentelor mondene. „Zâna” a promovat afacerile soţului, însă lanţul de iubire s-a rupt când au apărut suspiciuni de infidelitate. Divorţul lor a fost rapid şi fără declaraţii, după bunul obicei al divei. Cârcotașii au comentat că Andreea Marin s-ar fi implicat, poate prea mult, în viaţa profesională a soţului. Ea s-a ocupat de decorarea şi de amenajarea cabinetului de fizioterapie pe care medicul turc l-a deschis în zona Primăverii din Capitală și i-a promovat munca ori de câte ori a avut ocazia.

Citește și:

VIDEO EXCLUSIV Tuncay Öztürk, soţul Andreei Marin, îşi dezvăluie secretele

Ce spune Andreea Marin despre despărțirea de soțul Tuncay

 

Loading...
 
 

Citește și

  • În această primăvară, Andreea Marin (44 de ani) va serba doi ani de relaţie cu iubitul ei, diplomatul de carieră Adrian Brâncoveanu (34 de ani). Se pare că aniversarea e ocazia perfectă pentru ei să se mute împreună. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe divă alături de partenerul ei la cumpărături, într-un magazin cu decoraţiuni pentru casă. Se pare că „Zâna” intenţionează să schimbe mobila după fostul soţ Tuncay Ozturk.

  • Vestea că Andreea Marin se pregăteşte din nou de divorţ a căzut joi (27 octombrie) ca o bombă în showbiz. După doi ani şi 9 luni de lapte şi miere cu turcul Tuncay Öztürk, căsnicia s-a transformat în fiere, iar vedeta a anunţat finalul pe Facebook. În ultima vreme, au fost semnale nenumărate că mariajul lor e pe butuci.