Tuncay Ozturk, fostul soț al Andreei Marin, salvatorul lui Connect-R: "Dumnezeu să îi dea sănătate omului ăstuia"

tuncay-ozturk.jpg

Tuncay Ozturk își continuă, cu succes, cariera în România
foto: Facebook

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

În ultima vreme, Connect-R a avut mai multe apariții pe patul de spital, fapt care i-a îngrijorat pe fanii de pe rețelele sociale. Azi, solistul a explicat despre ce este vorba.

„Sunt la doctorul Tuncay Ozturk. Spondiloza mea cervicală, care mi-a dat bătaie de cap atâta timp, e pe cale să ia sfârșit. Dumnezeu să îi dea sănătate omului ăstuia! E un doctor extraordinar. Nu cred că realizați cât stres se adună în zona asta aici și în combinație cu postura greșită te poți nenoroci“, a transmis Connect-R pe Instagram. Deși a făcut o singură ședința de fizioterapie, Connect-R le-a spus fanilor că observă diferențele și că deja se simte mai bine. „După o ședință de fizioterapie s-au înjumătățit simptomele mele", a adăugat el.

connect-r.jpg

Connect-R, la clinica lui Tuncay
foto: Instagram

Andreea Marin l-a ajutat pe Tuncay în afaceri

Andreea Marin şi medicul fizioterapeut Tuncay Ozturk s-au căsătorit în secret la începutul anului 2013 după o relaţie de doar 9 luni. De-a lungul mariajului de aproape trei ani, au fost un cuplu discret, preferând confortul casei în locul evenimentelor mondene. „Zâna” a promovat afacerile soţului, însă lanţul de iubire s-a rupt când au apărut suspiciuni de infidelitate. Divorţul lor a fost rapid şi fără declaraţii, după bunul obicei al divei. Cârcotașii au comentat că Andreea Marin s-ar fi implicat, poate prea mult, în viaţa profesională a soţului. Ea s-a ocupat de decorarea şi de amenajarea cabinetului de fizioterapie pe care medicul turc l-a deschis în zona Primăverii din Capitală și i-a promovat munca ori de câte ori a avut ocazia.

Citește și:

VIDEO EXCLUSIV Tuncay Öztürk, soţul Andreei Marin, îşi dezvăluie secretele

Ce spune Andreea Marin despre despărțirea de soțul Tuncay

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • În această primăvară, Andreea Marin (44 de ani) va serba doi ani de relaţie cu iubitul ei, diplomatul de carieră Adrian Brâncoveanu (34 de ani). Se pare că aniversarea e ocazia perfectă pentru ei să se mute împreună. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe divă alături de partenerul ei la cumpărături, într-un magazin cu decoraţiuni pentru casă. Se pare că „Zâna” intenţionează să schimbe mobila după fostul soţ Tuncay Ozturk.

  • Vestea că Andreea Marin se pregăteşte din nou de divorţ a căzut joi (27 octombrie) ca o bombă în showbiz. După doi ani şi 9 luni de lapte şi miere cu turcul Tuncay Öztürk, căsnicia s-a transformat în fiere, iar vedeta a anunţat finalul pe Facebook. În ultima vreme, au fost semnale nenumărate că mariajul lor e pe butuci.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5