Tudor Gheorghe recunoaște că s-a drogat cu heroină: «Îngeri de argint zburau în jurul meu»

tudor_gheorghe_2.jpg

tudor gheorghe ritual concert scena
Tudor Gheorghe a recunoscut că a încercat drogurile de amorul artei
foto: Click!

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Unul dintre cei mai discreți cantautori din România a făcut dezvăluiri incredibile. Într-o ediție specială a emisiunii "Marius Tucă Show", difuzată vineri, 20 decembrie. Tudor Gheorghe a povestit cum a rugat doi medici să-i injecteze heroină, pentru a experimenta senzațiile unui personaj care se droghează.

”Eu sunt actor la bază şi m-am gândit dacă o să joc vreodată rolul unui drogat. Am rugat doi medici în Long Island, lângă New York, şi mi-au injectat heroină. I-am rugat să mă filmeze în timp ce mă manifestam. Am fost civilizat. Am pupat mâna gazdei, Luiza, şi m-am dus la culcare. M-am dezbrăcat şi m-am culcat în cadă. Îngeri de argint zburau în jurul meu, le făceam cu mâna. M-au scos din cadă, m-au îmbrăcat în pijama şi m-au băgat în pat. M-am trezit noaptea cu o sete şi o poftă de dulciuri…”, a mărturisit Tudor Gheorghe în interviul cu Marius Tucă, citat de Mediafax.

Tudor Gheorghe despre experimentul cu heroină: «Mi-e groază numai când mă gândesc»

Tudor Gheorghe a spus că a rămas cu amintiri neplăcute în urma acestui experiment și că nu l-ar mai repeta pentru nimic în lume. ”A doua zi mă durea aerul din jurul capului. „Mi-au spus că trebuie să îmi mai facă o doză mai mică dacă vreau să îmi revin. Am zis că nu. Daţi-mi altă variantă şi mi-au zis să beau din sticla de whiskey cât pot, aşa ca pe bere, ceea ce am făcut. Se făcuse ora 11 dimineaţa şi m-au ajutat din nou să urc scările alea, la ora 11 am adormit şi m-am trezit a doua zi la ora 11. Am dormit neîntors. Am băut numai apă minerală, nu mai simţeam nevoia de dulce, mi-am pipăit capul, era la locul lui, nu mă mai durea. Mi-e groază şi când mă gândesc. Le-am spus să nu mai conteze pentru mine când e vorba de droguri. Mă uit la cei care consumă azi şi nu îmi dau seama cum se poate".

Citește și:

Tudor Gheorghe împlinește 74 de ani. Ce spune despre femeia pe care o iubește de cinci decenii

Secretul căsniciei de 50 de ani a lui Tudor Gheorghe

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5