Tudor Gheorghe împlineşte 73 de ani. De cinci decenii iubeşte aceeaşi femeie

tudor-3-15616665.jpg

tudor gheorghe, carte, sotie, nunta de aur
1986: Tudor Gheorghe şi soţia au colaborat pe scenă în urmă cu 30 de ani

Cântăreţ şi compozitor, unic prin operele sale, Tudor Gheorghe umple la orice oră Sala Palatului, concertele sale ţinându-se cu casa închisă. Azi, marele artist împlineşte 73 de ani, iar pe 23 octombrie va susţine un mega spectacol la Sala Palatului, intitulat “Tot ce-i românesc nu piere”.

Tudor Gheorghe, artistul care cântă dumnezeieşte la cobză, şi care azi, 1 august, împlineşte 73 de ani, şi-a deschis sufletul în cartea sa, ”Vă dau un an din viaţa mea”, în care scrie cu umor despre turnee, familie, dar şi despre operaţia la inimă, suferită în 2014. Interesant este că aproape toată lumea lui se învârte în jurul Georgetei Luchian Tudor (77 de ani), pe care atât de frumos o numeşte ”doamna mea”, şi cu care va bifa, în toamnă, 52 de ani de căsnicie.

tudor-1-8945151515.jpg

tudor gheorghe, carte, sotie, nunta de aur
Tudor Gheorghe te învaţă cum să ajungi la «Nunta de Aur». Artistul ne-a vorbit despre căsnicia de 50 de ani cu distinsa actriţă Georgeta Luchian Tudor

”Au fost ani frumoşi, petrecuţi lângă femeia care m-a îngrijit, m-a iubit şi mă susţine”, spune muzicianul, care şi-a amintit şi de ziua în care a fost săgetat de Cupidon: ”În anii studenţiei am întâlnit-o prima oară. Era de o frumuseţe absolută şi m-a fascinat din prima clipă. Mă duceam de fiecare dată să o văd în spectacole. Când am revenit în Craiova, după terminarea Institutului de Teatru, am reîntâlnit-o. Din toamna lui 1966 şi până astăzi nu ne-am mai despărţit. Ea a fost cel mai important cenzor al meu, m-a învăţat să gătesc, să fac din bucătărie micul meu refugiu. Secretul căsniciei noastre e acela că nu am îmbinat niciodată profesia cu viaţa de familie. Împreună avem un fiu, pe Tudor Adrian, care ne-a dăruit un nepot”.

Click! a aflat cum au reuşit performanţa de a trece împreună prin viaţă, cot la cot, şi ce peripeţii au avut în cei 52 de ani: Georgeta nu este geloasă. „Mereu i-am spus că uşile sunt deschise, pleacă şi nu se mai întoarce. Dacă e nevoie, deschidem şi geamurile. Degeaba ţii un om cu forţa. Nu am fost geloasă niciodată. Îmi doresc cel mai mult pe lumea asta să reînvie dragostea între români”, a declarat doamna Georgeta.

Loading...
 
 

Citește și

  • Tudor Gheorghe

    Se consideră un boier al artei şi le declară război fetelordin industraiamuzicală care fac furori cu busturile lor ajustate chirurgical. Tudor Gheorghe consideră că vesrurile care se cântă astăzi sunt îngrozitoare şi le cataloghează drept aberaţii. Marele artist pregăteşlte un spectacol grandios luna viitoare la Sala palatului.

  • Tudor Gheorghe

    Se pregăteşte de un spectacol de zile mari la Sala Palatului, însă nu poate face abstracţie de politicienii care ne conduc. Tudor Gheorghe a criticat ori de câte ori a avut ocazia pe cei care conduc destinele ţării şi nu a încetat să o facă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1