Tudor de la Fly Project a avut Covid. ”Soția și fetița nu au luat, deși locuim în aceeași acasă”

tudor-ionescu-anamaria.jpg

tudor ionescu si sotia anamaria
Tudor Ionescu a avut Covid, dar soția lui nu, deși au stat în aceeași casă
foto: arhiva personală

Tudor Ionescu, solistul trupei Fly Project, a fost și el infectat cu noul coronavirus. Cântărețul a făcut o formă ușoară a bolii, fiind asimptomatic. Mai mult, marele noroc a fost că nici soția lui, Anamaria Stancu, nici fetița lor de trei ani, Ilinca, nu au luat virusul.

„Am avut Covid. Am fost pozitiv, dar fără simptome. Ceilalți membri ai familiei, soția și fetița, nu au luat, deși locuim în aceeași acasă. Am avut noroc”, a dezvăluit Tudor Ionescu la „Xtra Night Show”.

Acum, solistul și soția sa vor să se vaccineze, pentru a putea pleca într-o vacanță pe care și-o doresc foarte mult. „Acum vrem să ne vaccinăm. Vrem să plecăm la Amsterdam. Nu am ieșit nicăieri în ultima perioadă. Mi-e greu să cred că mai există acum, după un an de pandemie, oameni care să spună că nu există Covid“, a mai spus solistul de la Fly Project.

Tudor Ionescu și Anamaria Stancu, împreună de 15 ani

Tudor Ionescu (41 de ani), solistul celebrei trupe Fly Project, formează de mai bine de 15 ani un cuplu cu Anamaria Stancu, fostă prezentatoare Antena 1, devenită organizator de evenimente. Cei doi au împreună o fiică, Ilinca, în vârstă de 3 ani, și își mai doresc un copil. „Da, îmi doresc un frate sau o soră pentru ea. Doar că aș mai sta puțin, aș aștepta puțin să mai crească. Să înțeleagă lucrurile și să mă ajute. Să nu am grija ei. Ea acum are 3 ani și e foarte agitată. Nu o scăpăm nicio secundă din ochi. Să mai crească puțin Ilinca și sper să am răbdarea și nervii ca să pot să fac și al doilea copil”, a spus Anamaria, la Antena Stars.
 

Loading...