Trupele fenomen ale anilor ‘90 s-au reunit pe aceeaşi scenă

untitled-1.jpg

Andreea Antonescu şi Andreea Bălan au relansat trupa André

Săptămâna care se încheie a fost una de foc pentru cele mai îndrăgite trupe ale anilor ‘90. Toate s-au reunit, spre bucura fanilor, într-un super concert la Arenele Romane. Dacă 3Rei Sud Est au revenit deja pe scenă în 2013, iar N&D are o nouă formulă, celelalte trupe au făcut show pentru fanii care au venit să petreacă cum se făcea pe vremuri!

Fanii muzicii româneşti au avut parte de două zile fierbinţi, pe 16 şi 17 iulie, la Arenele Romane din Bucureşti când trupele fenomen ale anilor ‘90 s-au reunit sub deviza „La Bairam”. Pe lângă 3ReiSud Est, Pepe, Simona Nae, Akcent sau trupa Varză, au urcat rând pe rând trupe care care au făcut istorie în muzica românească, precum André, L.A., AXXA, Body&Soul, Sweet Kiss sau Class. 

Andreea Antonescu (36 de ani) şi Andreea Bălan (36 de ani) s-au relansat pe 9 iulie ca André, venind cu piesa „Reset la inimă”. Fetele au făcut show nou, cu coregrafii inedite, mai mulţi dansatori băieţi, îşi schimbă de mai multe ori ţinutele şi cântă atât piese vechi, cât şi noi. Primul lor concert după revenire a fost cel de „La Bairam”, din 16 iulie. Din păcate, Andreea Antonescu a început cu stângul, căci nu i-a mers microfonul şi i s-a blocat fermoarul la rochie. Spectacolul a fost încheiat cu o surpriză din partea Cat Music, casă de discuri care a fost alături de trupă încă din anul 1998 - cele două André au primit trofeul pentru Reginele Muzicii Dance. 

Surpriza serii a fost trupa L.A., care de data aceasta a fost formată doar din Liviu Vârciu şi Adrian Zainea. Cei doi au făcut show la Arenele Romane cu trei dintre piesele care au făcut istorie de-a lungul timpului. Printre acestea „Ochii tăi”, „Toată viaţa mea” sau „Femeia”. După a treia melodie s-au retras de pe scenă, însă publicul a scandat până când băieţii s-au întors pentru un Bis. Soliştii s-au emoţionat când au văzut câţi fani încă le mai ştiu versurile.    

Şi trupa AXXA a revenit în formula Dinu Maxer, Gabriel şi Mihai Onilă. Cei trei au urcat cu drag pe scenă şi au cântat piesele lor vechi cu care au stat luni de zile în topuri. Click! a aflat că deşi Mihai va sta în continuare în Belgia, trupa va reveni pe piaţa muzicală şi pentru moment va înregistra mai multe piese. Aşa că cei trei vor mai avea şi alte surprize pentru fanii lor.     

Membrii trupelor Body&Soul, Class şi Sweet Kiss au urcat şi ei pe scenă în ambele seri şi au cântat piese cu care au cucerit topurile. La finalul spectacolului, trupa Sweet Kiss a anunţat că a intrat deja în studioul de înregistrări şi promite că va lansa o piesă mai tare decât „Alin, Alin”.

Cât despre Class, pe scenă au urcat doar fraţii Cernea - Mihaela şi Vlăduţ, fără Florin. 

Şi trupa 3SE a făcut furori pe scena Arenelor Romane căci Laurenţiu Duţă (43 de ani), Mihai Budeanu (43 de ani) şi Viorel Şipoş (43 de ani) le-au amintit spectatorilor de muzica din anii ‘90. Printre hiturile pe care le-au cântat s-au numărat ”Amintirile”, ”De dorul tău”, ”Ai plecat”, ”Iubire”, ”Emoţii”, ”Cine eşti”. În încheiere, aceştia au surprins publicul cu un moment original, căci au făcut un colaj de piese în care au cântat hiturile din anii 1990- 2000 ale altor artişti. Trupa Akcent a încheiat ultima noapte de Bairam şi, deşi fanii se aşteptau să apară Adi Sână şi foştii colegi, pe scenă a urcat doar solistul care a cântat alături de Irina, finalistă X Factor.  

Loading...

Citește și