Trupa ANDRE se reîntoarce! Primele declarații ale fetelor: ”Visele nu mor niciodată!”

trupa-andre-se-reuneste.jpg

Trupa ANDRE se reîntoarce după 18 ani de pauză: "Ne-am reunit pentru voi"
Sursa foto: Facebook

Trupa ANDRE se reuneşte după 18 ani de pauză! "Andrelele" le-au pregătit o surprinză nostalgicilor şi au anunţat reîntregirea formaţiei, de dragul fanilor şi al vremurilor de altă dată.

Anunţul a fost făcut pe reţelele de socializare, atât de Andreea Bălan, cât şi de Andreea Antonescu. 

„Dragii mei, cred că cea mai mare surpriză pe care eu puteam să v-o ofer este reunirea trupei ANDRE. Ne-am reunit pentru voi, pentru iubirea şi susţinerea voastră”, a scris Andreea Bălan pe Instagram.

Citește continuarea articolului, aici!

Citește și: 

Adriana Bahmuţeanu, în scandal cu Magda Vasiliu: ”Te-a mai îmbrăcat vreo întreprindere?”

O femeie de 28 de ani leşină în timp ce face amor: ”Prima dată a fost un şoc!”

Loading...
 
 

Citește și

  • Sexy, talentată şi frumoasă sunt cuvintele care o caracterizează pe Andreea Bălan! Solista are un succes enorm la public, însă nu se mulţumeşte cu atât: vrea să dea lovitura încă o dată. Ca să-şi promoveze o nouă melodie, cântăreaţa a pozat goală, acoperită doar cu bani, în zonele intime.

  • Solista are parte numai de ghinioane, în ultima vreme. După ce, în urmă cu două săptămâni, un boschetar a asaltat-o în plină stradă şi i-a pus mâna pe fund, iată că acum Andreea şi-a găsit maşina lovită.

  • Cântăreaţa ne-a obişnuit cu un stil de artist cuminte. Şi totuşi, la apariţia pe covorul roşu la Romanian Music Awards i-a lăsat cu gura căscată pe toţi în momentul în care a recunoscut că nu poartă lenjerie intimă, notează antena1.ro.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1