Trofeul pentru cei mai impozanți sâni de la Mamaia ajunge la…

roxana_vasniuc_main.jpg

roxana vasniuc
Sânii siliconați ai Roxanei Vașniuc au atrat toate privirile pe plaja din Mamaia
foto: Blitz/Click!

România a intrat în zodia caniculei, iar cel mai vizibil efect este supraaglomerarea plajelor de la Mamaia la sfârșit de săptămână. Vedete autohtone, tineri în căutarea celebrității sau oameni obișnuiți îndrăgostiți de agitația mondenă de aici, toți semnează condica în weekend la Mamaia.

Toate vedetele care se respectă ajung măcar o dată pe vară la Mamaia, unde fac parada costumelor de baie și își etalează ultimele operații estetice. Weekend-ul trecut, cea mai admirată de pe plajă a fost Roxana Vașniuc (33 de ani), într-un costum de baie negru care-i flata silueta trasă prin inel.

Mama unei fetițe de doi ani, Roxana a atras toate privirile bărbaților de pe plajă, în timp ce sorbea languros dintr-un pahar cu șampanie. Din față, din spate, din profil, tânăra arată pur și simplu perfect: abdomen plat, picioare fără urmă de celulită și fund ferm. Vedeta și-a lăsat părul liber și și-a ascuns ochii fardați cu generozitate în spatele unor ochelari de soare tip aviator.

img_7262.jpg

roxana vasniuc
Roxana Vașniuc, sexy pe plajă la Mamaia
foto: Blitz/Click!

 

roxana_vasniuc_03.jpg

roxana vasniuc
Roxana Vașniuc a ales un costum de baie negru
foto: Blitz/Click!

 

roxana_vasniuc_02.jpg

roxana vasniuc
Mama unei fetițe de doi ani, Roxana Vașniuc arată perfect la 33 de ani
foto: Blitz/Click!

 

Roxana s-a împăcat de curând cu tatăl fiicei ei, Rose Marie, după o despărțire de aproape un an. ”Important este că suntem fericiți. Dragostea învinge întotdeauna. O dragoste trecută prin greutăți este o dragoste adevarătă. Consider că amândoi am avut de învățat din asta. Un an de zile am fost despărțiți. În tot acest timp ne-am dat seama cât de multă nevoie avem de el și el de noi. Rose Marie este un copil extraordinar de iubit. Încercăm să o răsfățăm. Eu sunt mai autoritară, spre deosebire de Ionuț", a declarat recent Roxana Vașniuc la Teo Show.

Loading...

Citește și

  • roxana vasniuc stefan stan

    Nu aduce anul ce aduce ceasul! Roxana Vaşniuc a fost singură tot anul, dar nu se plânge de admiratori. Fosta prezentatoare este curtată şi ultimul eveniment pe care l-a prezentat i-a mai adus un admirator. Este vorba despre Ştefan Stan, primul câştigător de la "Vocea României", în compania căruia s-a fotografiat focoasa blondă în culise.

  • roxana vasniuc scandal fost iubit

    Roxana Vaşniuc a trăit o relaţie periculoasă cu bărbatul căruia i-a dăruit o fetiţă. Fosta prezentatoare tv a fost nevoită să-şi facă bagajele după ce Ionuţ a ameninţat-o cu un cuţit. Deşi la momentul respectiv tânărul a susţinut că a făcut doar o glumă, vedeta s-a speriat teribil şi i-a povestit toată păţania unei apropiate şi a alertat şi poliţia.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1