Trei dintr-o lovitură! Cântă, e fotomodel şi prezentatoare

d113-v-diana-enache-si-adrian.jpg

22 mai. Este solistă la nunți

Diana Enache (21 de ani), fata lui Adrian Enache, studentă în anul lV la Drept, se pricepe să scoată bani și din piatră seacă. Dacă până de curând câștiga sume frumușele doar din muzică, iată că, mai nou, și-a extins aria de activitate.

Pe 9 octombrie, ea a îmbrăcat rochia de mireasă în colecția ”Pasărea Măiastră”, a designerului Liza Panait,  eveniment care a avut loc la Palatul Bragadiru din București.

d212-13-v-2-col-diana-model.jpg

9 octombrie. Pe podiumul de modă

Iar dacă în calitate de gazdă, ea a mai cântat la nunți sau la alte petreceri, iată că, ieri, la Hotel Hilton, la lansarea unui firme de cosmetice din Italia, Diana a avut un munte de emoții.

d312-13-v-2-col-diana-prezentatoare.jpg

19 octombrie. Amfitrioană la un eveniment

”Am avut emoții foarte mari, pentru că nu e ca la nunți, când intri și ridici pe toată lumea în picioare. A trebuit să fiu foarte serioasă, iar eu sunt o fire expansivă, veselă. Dar orice început e mai greu. Și când am îmbrăcat rochia de mireasă la prezentarea de modă a Lizei Panait am avut emoții, pentru că mă aflam pentru prima oară în această postură, de fotomodel. În plus, o reprezentam pe Maria Tănase,  lucru care punea o și mai mare  presiune pe mine. Nu era o prezentare oarecare, obișnuită”, ne-a declarat Diana Enache. 

loading...
Loading...

Citește și