Trei ani fără Cornel Patrichi! Soția, devastată la mormântul regretatului coregraf

cornel_cornelia_patrichi.jpg

Cornelia Patrichi, Cornel Patrichi, deces, parastas cimitirul Pipera, comemorare
Cornel și Cornelia Patrichi au fost împreună 40 de ani
Foto: arhivă Click!

Cornelia Patrichi a venit special din Italia pentru a-l comemora pe iubitul ei soţ, Cornel Patrichi, care s-a stins din viață pe 5 aprilie 2016, la numai câteva zile după ce împlinise vârsta de 72 de ani. De la aeroport, fosta balerină, stabilită în Italia, la fiul ei, a mers direct la mormântul lui Patrichi, cu trandafiri roșii și galbeni.

Cornelia Patrichi (67 ani) s-a întors din Italia, unde s-a stabilit la fiul ei, Alexandru, care i-a dăruit o nepoțică superbă, Tea Matilde, acum în vârstă de un an și 5 luni. Luni, 1 aprilie, regretatul ei soț, Cornel Patrichi, ar fi împlinit 75 de ani dacă ar mai fi trăit. ”Am venit în România luni după-masă și de la aeroport m-a luat o prietenă și ne-am dus direct la cimitir cu trandafiri roșii și galbeni, apoi am plecat la țară, unde am să stau cu câinele Raf, să-l alint. Astăzi am fost din nou, la cimitir și i-am sădit flori în jardinieră și am stat puțin cu el…”, ne-a mărturisit Cornelia Patrichi. Vineri, 5 aprilie, se împlinesc 3 ani de când celebrul dansator și coregraf nu mai este printre noi, iar Cornelia își va comemora soțul alături de prietene. ”Sâmbătă mă duc cu prietenele mele la el, să-i ducem flori, și apoi le duc la «Cocoșatul», unde îi plăcea lui să mâncăm mici, iar duminică mă întorc în Italia, la copii”, ne-a mai spus aceasta.

cornelia-patrichi-ok.jpg

cornelia patrichi
Cornelia Patrichi i-a dus soţului la mormânt trandafiri roşii şi galbeni
foto: arhivă personală

A murit în urmă cu 3 ani

Cornel Patrichi a murit pe 5 aprilie 2016. Pe 1 aprilie a implinit 72 de ani şi şi-a dorit să fie externat, ca să stea cu ai lui, nu la spital. Fiul său, Alexandru, a venit din Italia să-şi ia rămas bun. S-a spus despre el că a fost creatorul Variété-ului de televiziune, în România. A făcut parte şi din juriul emisiunii “Dansez pentru tine”, de la PRO TV, unde nu s-a sfiit să spună lucrurilor pe nume. ”Cred că nu pot trăi fără el. O să învăț”, spunea soția sa, Cornelia Patrichi.

Iată poezia de pe crucea lui Patrichi

Cornelia Patrichi a scris cuvinte răvășitoare pe cavoul regelui dansului: ”Nu te apropia de mormântul meu plângând/ Eu nu sunt aici/  Eu sunt sclipirea de diamant pe zăpadă/ Eu sunt lumina soarelui pe grâul auriu/ Eu sunt ploaia delicată de toamnă în aşteptare/ Eu sunt steaua care luceşte atunci când noaptea cade la fereastra ta/ Sufletul meu nu doarme aici. De aceea nu plânge la mormântul meu”.

Citeşte şi:

Ce a scris văduva lui Patrichi pe crucea de la mormânt! Ți se rupe inima!

Ce s-a ales de casele Corneliei Patrichi, după mutarea ei în Italia

Loading...

Citește și

  • Înlocuirea lui Cornel Patrichi din juriul emisiunii “Dansez pentru tine” continuă să facă valuri. În aparenţă, nimeni nu înţelege eliminarea celebrului coregraf din echipa de juraţi. În realitate, există deja un personaj arătat de unii cu degetul: Mihai Petre. Surse din culisele emisiunii, care începe diseară la ProTV, spun că Mihai Petre ar fi tras sforile, astfel încât Cornel Patrichi să fie zburat de la pupitrul juraţilor.

  • Pentru prima dată după şase ani şi jumătate, Cornel Patrichi a văzut emisiunea „Dansez pentru tine" din fotoliul de acasă şi nu din cel de jurat al concursului. Nu s-a uitat decât la prima parte a competiţiei, apoi a urmărit un meci de fotbal. La propunerea Click!, el a fost de acord să vizioneze integral, pe Internet, ultima probă din ediţia de vineri, cea de vals, şi să dea note, aşa cum obişnuia.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1