Traumele Andreei Bănică din copilărie: «Când eram mică, aveam parte de bătăi»

andreea.jpg

Andreea Bănică a vorbit despre momentele grele pe care le-a trăit în copilărie

Andreea Bănică a povestit despre cele mai grele momente din copilăria ei. Artista și-a deschis sufletul și a vorbit despre traumele din copilărie într-un articol publicat pe blogul personal.

Andreea Bănică a povestit cum a fost nevoită, din cauza bătăilor și a certurilor din familie, să plece de acasă. Vedeta nu s-a sfiit să povestească despre tatăl ei, care era un om agresiv.

Titlul articolului este «Bătaia e ruptă din rai?», întrebare pe care și-o pune de mult timp Andreea Bănică.

andreea_banica_blog.jpg

Andreea Bănică a povestit pe blog despre traumele din trecutul ei
Foto Blog Andreea Bănică

 

Andreea Bănică are o familie fericită alături de soțul ei și cei doi copii. Ea nu vrea să-și crească băiețelul și fetița în același mod în care a fost crescută ea. Însă Andreea Bănică are acum foarte multe motive de bucurie, de curând ea a semnat un contract cu TVR pentru o emisiune de divertisment pe care o va prezenta.

Loading...

Citește și

  • andreea banica

    Televiziunea Română și-a lansat grilă de toamnă mai târziu decât celelalte posture, prezentând câteva programe inedite atât pe TVR1, cât și pe TVR 2. Click! a aflat că postul naţional mai pregătește o emisiune specială de divertisment, cu o prezentatoare cunoscută, care a mai avut câteva producții de succes.

  • andreea banica pe scena

    Andreea Bănică a fost deseori bănuită că ar fi intervenit asupra frumuseții cu care a fost înzestrată de natură. Pentru că în presă s-a tot speculat, de-a lungul timpul, faptul că ar fi ajuns pe mâna medicilor esteticieni, Andreea a decis să dezbată acest subiect pe blogul personal. Cântăreața a explicat cu exactitate care sunt singurele operații prin care a trecut, dorind să clarifice speculațiile apărute în spațiul media.