Totul despre drama cântăreței Ionela Prodan. Anamaria se roagă pentru mama ei

Clipe grele în familia Prodan-Reghecampf. Fiicele, ginerii și nepoții se roagă neîncetat pentru viața Ionelei Prodan, care de la începutul anului stă mai mult prin spitale, din cauza unei boli necruțătoare, care i-a afectat pancreasul. Ieri, după luni de durere înăbușită, Anamaria Prodan a cedat și a publicat pe Facebook un mesaj sfâșietor.

Ziua de Florii i-a reunit pe toți membri familiei Prodan-Reghecampf, dar nu în jurul mesei, așa cum făceau pe vremuri, ci în jurul patului de spital pe care se află scumpa lor mamă și bunică, Ionela Prodan. Interpreta de muzică populară, în vârstă de 70 de ani, se luptă pentru viața ei la spitalul Elias din Capitală, iar veștile nu sunt îmbucurătoare. Surse citate de evz.ro susțin că Ionela Prodan se află în stare gravă. „Nu credem că va trece de această noapte (n.r. duminică, 1 aprilie). Starea este extrem de gravă, semnele vitale sunt minime. Doctorii au făcut tot ce au putut şi acum totul ţine de organismul doamnei Prodan“.

Conform publicației amintite, Ionela Prodan a fost diagnosticată cu un cancer galopant situat la pancreas și care s-a metastazat în tot corpul. Boala nu a răspuns la tratament, iar medicația i-ar fi provocat solistei și o succesiune de atacuri cerebrale. Deși până acum a încercat să fie pozitivă și în fața familiei, dar și în fața presei, ieri Anamaria Prodan nu și-a mai putut ascunde deznădejdea și durerea și a publicat pe Facebook un text impresionant, care poate fi tradus ca o rugăciune, ca un mesaj de neputință, de rămas-bun.

“Iubirea vieții mele, mama! Dacă aş putea, aş opri timpul pentru tine sau ți-aș da jumătate din al meu. Aş opri timpul tău și l-aș cupla pe al meu, ca să poţi trăi, în sfârşit, tot ceea ce nu ai trăit la timp, pentru ca ai vrut atât de mult să strângi pentru noi avere... Aș opri timpul tău ca să te copleșesc cu iubirea mea, aș opri timpul pentru că-ți dorești să-ți crești nepoții și să-i înveți tot ce înseamnă viața. Aş opri timpul tău ca să nu pleci de lângă mine niciodată, aș da din timpul meu pentru ca tu să rămâi”, a scris Ana ieri, în jurul prânzului, la puțin timp după ce au apărut informațiile că viața Ionelei Prodan atârnă de un fir de ață.

Starea de sănătate a îndrăgitei artiste, care a rămas în istoria folclorului românesc pentru melodia “Din bucata mea de pâine”, dar și pentru colaborarea cu Ion Dolănescu, s-a deteriorat brusc de la începutul anului. Pe 22 ianuarie a fost internată la o clinică privată din zona Fundeni, după care a ajuns și în grija medicilor de la spitalul Elias, unde se află și acum. În ultimele trei luni, fiicele ei, Anamaria Prodan și Anca Savelio au încercat să-i ridice moralul și să o răsfețe cum au știut ele mai bine.

Mai mult, în martie, pentru că starea de sănătate se îmbunătățise, Ionela Prodan a fost în SUA, la San Diego, acasă la fiica ei cea mică. Când a ajuns în țară de peste Ocean, Anamaria a preluat ea ștafeta și și-a dus mama la un salon de înfrumusețare și la restaurant. Se pare că Anca Savelio este așteptată în țară dintr-o clipă, în alta, pentru a reîntregi familia lângă patul de spital al mamei ei, Ionela Prodan.

Săptămâna trecută și-a îngropat socrul

De parcă necazurile pe care le are cu mama ei nu ar fi fost de ajuns, Anamaria Prodan a fost nevoită să fie stâlp și pentru soțul ei, Laurențiu Reghecampf, care și-a pierdut tatăl pe 25 martie, chiar de Buna Vestire. Harry Reghecampf avea 70 de ani și era paralizat din 2015, când a suferit un atac cerevral vascular. În plus, de mai mulți ani suferea și de diabet. Înmormântarea a avut loc pe 27 martie, la Târgoviște.          

Loading...

Citește și

  • Ionela Prodan s-ar lupta în aceste momente pentru viață, conform unor surse. Cunoscuta interpretă de muzică populară a ajuns din nou de urgență la spital, iar tratamentul administrat nu ar fi funcționat. Ionela Prodan se simte în prezent și mai rău, potrivit Evz.

  • anamaria prodan ionela prodan

    Starea de sănătate a Ionelei Prodan s-a agravat în ultimele zile, motiv suficient pentru apropiaţii interpretei să fie foarte îngrijoraţi. Fiica artistei a publicat un mesaj emoţionant după ce s-a speculat că mama ei ar fi în stare gravă. Şi prezentatoarea Teo Trandafir a încurajat-o pe impresară şi i-a amintit că Ionela Prodan se află în toate rugăciunile ei.

  • Ana Maria Prodan își iubește mult mama și a publicat un mesaj foarte emoționant despre cât de importantă este artista în viața prezentatoarei tv. Ionela Prodan trece prin momente grele, luptându-se cu mai multe probleme medicale, iar fiica ei a mărturisit că ar face orice să-și mai țină mama alături.

  • Ionela Prodan a şocat pe toată lumea joi seara, la un eveniment monden. Cântăreaţa are mai nou o siluetă de adolescentă, iar noua coafură şi machiajul puternic au întinerit-o şi mai mult. Solista ne-a spus cum şi de ce s-a schimbat atât de mult.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1