Totul despre Deliric, iubitul INNEI. Cum a ajuns să facă un milion de euro cu afacerea sa

118195352_585572532095509_1486066285965709394_n.jpg

Cine este Deliric, noul iubit al Innei
Foto Instagram

INNA a confirmat de curând zvonul potrivit căruia, ea și rapperul Deliric formează un cuplu. Cei doi se bucură de timpul petrecut împreună în diverse vacanțe, iar fericirea se poate citi pe chipurile amândurora. Însă Deliric nu face bani doar din muzica foarte apreciată de public, ci și dintr-o afacere pe care a pornit-o cu buget aproape 0.

Deliric, pe numele real Răzvan Eremia, este unul dintre cei mai admirați rapperi din România, deținător al brandului PORC și al FACEM Records, casă de discuri independentă de rap. Deliric s-a apucat de muzică de când era copil. A început să-și facă propriile versuri și așa s-a dezvoltat pasiunea pentru muzică, încă de mic. În clasa a IX-a, la liceu, și-a făcut o formație cu câțiva prieteni, însă muzica lor nu era neapărat pe placul oamenilor, dar asta nu l-a descurajat. 

inna-deliric.png

INNA și Deliric se bucură de multe vacanțe împreună
Foto Instagram

“Nu m-am înțeles cu casele de discuri pentru că nu îmi place să îmi spună alții ce să fac. Când am descoperit internetul, la sfârșitul anilor 90, am sesizat o portiță și că pot să dau muzica mea direct oamenilor. Ne făceam singuri CD-urile și le vindeam pe forumuri. Am ținut cu dinții să fiu independent. Muzica am vândut-o direct noi. Am învățat de unul singur să fac grafică pentru CD-uri, îmi făceam poze… Și pentru că rapperii trebuiau să aibă blugii foarte largi, când eram copil mi-i făceam singur. Am rămas cu visul asta de a face hainele tot eu și am făcut un magazin online, să vând hainele mele. Am pornit cu trei tricouri în 2011 și acum am ajuns undeva le vreo 300 de produse și la un business cu o cifră de afaceri de aproape 1 milion de euro” a spus Deliric, potrivit revistabiz.ro.

Testul final în încercarea de a-i speria pe cei care vor să se apuce de antreprenoriat este calculul de profitabilitate. “Am făcut Finanțe – Bănci la ASE și știu să fac rapid un calcul de profitabilitate”, precizează Răzvan Eremia.

Rapperul le recomandă oamenilor care îi urmăresc activitatea să riște pentru a câștiga. “Trebuie să te arunci cu capul înainte, să te lași dus de val. În cel mai rău caz e un eșec și trebuie să te înveți cu ele”, spune el.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1