Toni Grecu, internat la "Matei Balș" cu Covid-19. Cum se simte umoristul de la Divertis

toni-grecu_2.jpg

Toni Grecu, 61 de ani
foto: Adevarul
Citeste tot despre: 

Momente grele pentru Toni Grecu, unul dintre fondatorii grupului Divertis. Umoristul se află internat la Institutul Național de Boli Infecțioase "Matei Balș", din Capitală, după ce s-a infectat cu SARS-COV-2.

”Toni Grecu este la spitalul «Matei Balș». A fost diagnosticat cu COVID-19 și a fost internat în stare gravă după 4 zile de când a acuzat primele simptome ale bolii”, anunță Gândul.ro în această dimineață, citând surse medicale. Din fericire, se pare că starea de sănătate a actorului s-a îmbunătățit, el urmând să fie externat zilele următoare, potrivit surselor medicale citate.

Toni Grecu are o viață activă: merge 5-7 km prin pădure

Toni Grecu duce o viață disciplinată, face sport și este atent la greutate. Iată că toate acestea au contribuit la refacerea sa cât mai rapidă în fața bolii. În plus, nu degeaba şi-a luat casă în zona Grădinii Zoologice din Bucureşti. Şeful de la Divertis profită de pădurea din apropiere şi aproape zilnic iese la plimbare.

toni-grecu.jpg

Toni Grecu face kilometri întregi prin pădurea Băneasa
foto: BLITZ

„Înarmat” doar cu o sticlă de apă, Toni Grecu (61 de ani) merge singur pe poteci, în ritm alert, câte 5-7 kilometri. Fotoreporterii Click! l-au surprins zilele trecute într-o astfel de „drumeţie” ce a durat circa o oră şi jumătate. Pozele au fost realizate în prima săptămână a lunii ianuarie.

Citește și:

Aşa se menţin în formă veteranii scenei! Toni Grecu, Arșinel și Irina Loghin fac zilnic mișcare

10 vedete care au trecut prin experiența Covid-19. Povești, detalii și mesaje emoționante

 

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1