Toate detaliile despre show-ul ”Ninja Warrior” de la PRO Tv

ninja-warrior.jpg

ninja worrior romania
PRO Tv a aperat să dea lovitura cu show-ul de supravietuire ”Ninja Worrior”
foto: PRO TV

Vara aceasta încep filmările pentru reality-show-ul ”Ninja Warrior”, de la Pro TV, care se vrea a fi unul plin de adrenalină. Vor participa sportivi celebri, dar și oameni obișnuiți, cu o bună condiție fizică. Click! a aflat detalii despre producţia care se anunță de mare succes.

În august debutează filmările pentru “Ninja Warrior”, realizat după formatul “American Ninja Warrior”, care va fi realizat în Polonia, jumătate din echipă fiind românească.

S-ar părea că prezentator va fi un comentator sportiv, cel mai probabil Costi Mocanu, vedetă PRO TV, la fel ca în cazul “Exatlon” (Kanal D), unde gazdă a fost Cosmin Cernat. Acesta va avea două ajutoare, unul din ei fiind reporter.

”Ninja Warrior România” testează limitele fizice și psihice ale celor care sunt convinși că niciun obstacol nu poate sta în calea lor. Concurenţii, care tânjesc la marele trofeu și la cecul în valoare de 100.000 de euro, trebuie să dea dovadă de curaj, viteză și o minte puternică, dar și de forță și echilibru, căci, la unele dintre probe, ei trebuie să se caţere pe schelele realizate special pentru acest proiect, traseul fiind unul dintre cele mai grele din toate concursurile televizate.  

loading...
Loading...

Citește și

  • ninja warrior pro tv format

    Emisiunea fenomen de la Kanal d a început să le dea de gânditi şefilor din alte posturi tv concurente, care par dispuşi să adopte un astfel de format pentru a câştiga lupta audienţelor. Din informațiile Paginademedia.ro, Pro TV pregătește o emisiune concurs, care se bazează pe probe fizice, similară "Exatlon" de la Kanal d. Este vorba despre "Ninja Warrior", un format internațional, care își are originile în Japonia, în urmă cu mai bine de 20 de ani.

  • ionut sugacevschi exatlon

    Concursul "Exatlon" a fost o experienţă pe care Ionuţ Sugacevschi, marele perdant, nu o va uita prea curând. Rivalul lui Vladimir Drăghia nu pare nici acum că s-a resemnat după ce publicul a ales prin vot câştigătorul. "Războinicul" şi-a dorit enorm să câştige pentru a-şi face nunta cu Nela şi a-şi cumpăra o casă, iar dezamăgirea a fost mare când a aflat că este pe locul al doilea.