Tily Niculae, gravidă în 6 luni, suferă de insomnie și plânge fără motiv

baza-tily-niculae.jpg

Tily Niculae are o sarcină dificilă

Din cauza nopților albe, actrița Tily Niculae (34 ani) a ajuns la capătul puterilor și aproape că nici nu se mai poate bucura că va naște un băiețel în această primăvară.

Vedeta a ţinut să le împărtăşească stările ei fanilor de pe conturile sociale. „Încerc să rămân pozitivă, dar nu îmi iese. Al treilea trimestru de sarcină este cel mai dificil din punct de vedere fizic și emoțional. Deprivarea de somn și insomniile m-au terminat. În loc să fie cu «Yey!» pentru că mai sunt doar câteva săptămâni până când o să îl țin în brațe pe iubitul nostru mic, ce fac eu? Plâng și am o față tristă. Cu siguranță, sunt hormonii. Anxietatea, pe care mă încăpățânez să o alung, chiar nu mă sperie. Știu că sunt stări care vor trece”, a spus Tily Niculae.

Totuși, actrița este conştientă că aceste probleme vor trece şi abia așteaptă să se bucure de micuțul pe care vrea să îl boteze Radu Teodor. „Sunt conștientă de acest proces, de acest miracol. Știu ce înseamnă o naștere și cum este să te simți lăuză”, a spus Tily care mai are o fetiță, Sofia (7 ani). 

 

Loading...

Citește și

  • tily niculae sarcina

    Aniversare emoţionantă pentru Tily Niculae, actriţa cunoscută în special pentru rolul interpretat în îndrăgitul serial „La Bloc”. După ce ani la rând s-a luptat cu psoriazisul şi depresia care a pus stăpânire pe ea la aflarea acestui diagnostic, acum interpreta personajului Roxana din celebrul serial difuizat în trecut de Pro TV trece printr-o perioadă fericită şi se pregăteşte să nască al doilea copil la începutul anului viitor. Actriţa a dat vestea chiar de ziua ei.

  • Tily Niculae, actrița care i-a dat viață personajului Roxana din serialul autohton „La bloc”, a fost întotdeauna deschisă atunci când a venit vorba de afecțiunea de care suferă de ani buni. Tily se luptă de multă vreme cu psoriazisul, o condiție medicală care apare atunci când celulele pielii cresc prea repede. Aceasta se manifestă prin roșeață, iar cum celulele se adună pe suprafața pielii, formează leziuni inestetice.