Theodor Stolojan, față în față cu Denise Rifai: “Ce problemă aveți cu familia Băsescu?”

theodor_stolojan_la_40_de_intrebari_cu_denise_rifai_3.jpg

theodor stolojan
Theodor Stolojan este următorul invitat al Denisei Rifai
Sursă foto: Kanal D

Theodor Stolojan, fost Premier al României, este următorul invitat al Denisei Rifai. Marți, 18 mai, el va răspunde unei serii de întrebări despre viața personală, dar și despre cariera sa impresionantă în politică.

Theodor Stolojan este unul dintre politicienii cu greutate pe care îi are România, a fost, de-a lungul carierei sale politice, ministru de finanțe, Premier al României, senior economist la Banca Mondială, Președinte de partid, Consilier prezidențial și Europarlamentar. De asemenea, în perioada 1991 – 1992 a deținut funcția de Premier din partea FSN,  iar în anii 2000 a intrat oficial în politică, în Partidul Național Liberal.

De numele său se leagă două mari retrageri celebre din politică, momentul “Dragă Stolo”, cu Traian Băsescu în lacrimi, în cursa prezidențială din 2004, și mai apoi, retragerea din funcția de Premier al României, în 2008.

Puțină lume știe însă rolul pe care acesta l-a jucat în cadrul statului român, înainte de anul 1989, dar și informațiile la care a avut acces în perioada comunistă. Theodor Stolojan va oferi amănunte, în exclusivitate, în ediția de marți a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, despre carieră, viața personală, dar și decizii luate în perioada în care a fost unul dintre pionii importanți ai economiei românești.

Theodor Stolojan și-ar fi dorit să devină profesor de sport 

Theodor Stolojan este un pasionat de mișcare și sport. El a fost surprins, de-a lungul timpului, fie pe bicicletă, fie înotând sau la ski, pe placă, pe pârtia de la Predeal de unde era nelipsit. În 2008, tinerii democrat-liberali prezenţi la Şcoala de Vară a OT PDL au primit o lecție de la prim-vicepreşedintele partidului, Theodor Stolojan, care le-a arătat că știe să înoate foarte bine, alături de nepoții lui.

El chiar s-a declarat uimit că tinerii nu mai fac mișcare. Stolojan mărturisea că încearcă să facă exerciţii fizice cât mai susţinute. El mai afirma că şi-a dorit să devină profesor de educaţie fizică, pentru că sora sa mai mare a avut această profesie. „Întâmplarea a făcut să devin economist”, a mărturisit Stolojan, care a recunoscut că a crescut „în umbra surorii sale”, care i-a insuflat pasiunea pentru sport. 

“Meritați să stați  mai mulți ani premierul României?”, “Dacă v-ați întoarce în  timp ați mai confisca valuta românilor?”, “Unde sunt banii din conturile lui Nicolae Ceaușescu?”, “Momentul <Dragă Stolo> a fost șantaj sau regie politică?”, “Ce problemă aveți cu familia Băsescu?”, “Este Călin Popescu Tăriceanu un politician răzbunător?”, “I-ați dăruit soției o parte din parcul Herăstrău? sunt doar câteva dintre întrebările care îi vor fi adresate lui Theodor Stolojan în ediția de marți a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la ora 23:00, la Kanal D!

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1