Theo Rose, super cadou de ziua ei: "Am plâns pentru că, în sfârșit, mi-am permis să-mi iau mașină"

theo-rose.jpg

Theo Rose
foto: Facebook

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Simpatica solistă, care face parte și din echipa "Vorbește lumea" (PRO TV), și-a făcut un super cadou înainte de ziua ei. Theo Rose va împlini 24 de ani pe 8 august, iar iubitul ei, Alex, nepotul lui nea Mărin, a contribuit la surpriză.

Theo Rose, pe numele ei adevărat Theodora Diaconu, ne-a spus povestea cadoului mult visat: o mașină nou-nouță. "Mi-am cumpărat-o din banii mei. Avea fundă pentru că a ajuns mai devreme decât mă așteptăm, Alex mi-a făcut o surpriză și a rezolvat cu cei de la reprezentanță să o pot avea mai devreme, pentru că din ce vorbisem cu cei de acolo puteam intra în posesia mașinii peste vreo două săptămâni. Și a rezolvat cu ei să mi-o aducă mai devreme, a venit cu ea după mine și nu mă așteptăm la asta. E un Volvo XC 60, o mașină nouă, încăpătoare, e exact ce am nevoie pentru drumurile astea pe care le am de făcut la concerte. Oricum, mi-am dorit să fie SUV, pentru că nu-s pasionată de mașinile joase. Mi-am dorit siguranța asta, pe care ți-o oferă un SUV. E o mașină luată în leasing, nu e vreun avion apărut peste noapte. Am plâns nu că m-a surprins, ci că, în sfârșit, mi-am permis să-mi iau mașină", a spus Theo, exclusiv pentru Click!.

theo-rose-masina.jpg

Theo Rose și noua ei mașină
foto: Tik Tok

Citește și:

Theo Rose, despre povestea de iubire cu nepotul lui Nea Marin: "Căsătoria a început să mă cam sperie"
INTERVIU Theo Rose: "O perfuzie cu vitamine face bine din când în când". Noua vedetă de la PRO TV, luată pe sus de succes, la 23 de ani

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul