Theo Rose, infectată a doua oară cu Sars-Cov-2! «Mă bucur ca am acționat la timp si nu am îmbolnăvit pe nimeni»

theo-rose.jpg

theo rose portret
Theo Rose a făcut Covid-19 de două ori în mai puțin de un an
foto: arhiva personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Vești triste din partea lui Theo Rose. Solista a anunțat miercuri că este infectată cu virusul Sars-Cov-2, după ce a făcut testul PCR. Solista a mai trecut o dată prin boală în noiembrie anul trecut. Din fericire, simptomele sunt ușoare decât în urmă cu 11 luni.

“Zilele trecute nu m-am simțit prea bine. Am simțit că mă ia o răceală, drept urmare am stat acasă, cu scopul de a face o pauză vocală pentru a putea onora cântările de săptămâna asta. Aseară am facut un test rapid, care a ieșit pozitiv. La orele 3:00 ale dimineții am plecat să mă testez la o secție de testare PCR non-stop. Astăzi am primit rezultatul, care este pozitiv. Vă aduc asta la cunoștință, pentru că ar fi fost o perioadă cu multe evenimente, poate ultima atât de plină din acest sezon și ar fi fost extraordinar atât pentru mine, cât si pentru trupa mea să le putem onora. Mă simt ok, din fericire simptomele nu diferă cu mult fată de cele din luna noiembrie, de anul trecut, pentru că da, am mai fost infectată o dată.

Îmi cer scuze față de oamenii care mă așteptau să le cânt și mă bucur totodată ca am acționat la timp si nu am îmbolnăvit pe nimeni”, a anunțat solista pe Instagram.

Theo Rose avea programate mai multe concerte și evenimente în această săptămână, pe care a fost nevoită să le anuleze. Solista va sta în carantină două săptămâni.

Citește și:

Theo Rose, despre povestea de iubire cu nepotul lui Nea Marin: "Căsătoria a început să mă cam sperie"

De ce a dat Theo Rose folclorul pe manele: ”A fost pentru prima dată când au aruncat cu bani pe mine”

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5