Theo Rose, despre relația cu nepotul lui Nea Mărin: “Când l-am întâlnit, era cu nevastă-sa”

catalin-maruta-theo_rose.png

Theo Rose, invitată la podcastul lui Măruță

La 23 de ani, Theo Rose și-a găsit iubirea în brațele lui Alex, nepotul celebrului Nea Mărin. Cei doi au o relație de patru ani și, se pare că, nunta bate la ușă!

Theo Rose a dezvăluit, în premieră, la podcastul “Acasă la Măruță”, cum a început povestea ei de dragoste cu nepotul lui Nea Mărin. “Când l-am întâlnit era la o petrecere, unde eu trebuia să cânt. A venit cineva la mine și mi-a zis că nepotul lui Nea Mărin vrea să mă cunoască. Era frumușel, cu ochii albaștri. Dar mi-au zis: <vezi că e cu nevastă-sa!> El avea o prietenă atunci, era relația destul de serioasă. După câteva luni însă s-au despărțit. El m-a contactat pe Instagram și i-am zis să termine cu fata aia și după mai vorbim. Apoi a venit să-mi spună, peste trei luni, că e liber. L-am ținut în fața blocului ca să mă răzbun”, a declarat Teo Rose în interviul online cu Cătălin Măruță.

theo_rose_si_alex.jpg

Theo Rose și Alex, iubitul ei
foto: Instagram

Cântăreața este îndrăgostită lulea și spune că s-ar mărita cu nepotul lui Nea Mărin. “Dacă ar fi, m-aș mărita cu el. Are multe calități. Ne-am mutat la mine foarte repede”, a mai spus solista, care se înțelege de minune și cu “tata socru”.

Citește și:

Theo Rose, despre povestea de iubire cu nepotul lui Nea Marin: "Căsătoria a început să mă cam sperie"

VIDEO Theo Rose a făcut-o să plângă pe Alexandra Stan! Vezi ce anume a provocat momentul emoţionant!

Loading...