Teo Trandafir a împlinit 50 de ani. Vedeta nu și-a putut stăpâni lacrimile când și-a văzut fiica

teo_trandafir.jpg

teo trandafir maia trandafir
Teo Trandafir și Maia, fiica sa
Foto: arhivă personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Zi mare pentru Teo Trandafir! Îndrăgita realizatoare tv a împlinit sâmbătă, 2 iunie, 50 de ani. Ca în fiecare an, ea a avut parte de surprize pe bandă rulantă, inclusiv în timpul emisiunii pe care o prezintă la Kanal D.

Cum sâmbătă nu are show în direct, Teo a avut parte de un 1 iunie special. Invitați dragi, precum Maria Cârneci, Daniela Condurache sau Laura Lavric, cadouri nenumărate și buchete de flori de-și putea deschide florărie - acestea au fost ingredientele unei zile de naștere pe care vedeta nu o va putea uita.

Cireașa de pe tort a fost prezența în emisiune a fiicei sale, Maia, cu care Teo are o relație extraordinară. Emoțiile întregii zile s-au adunat în acel moment, iar lacrimile nu s-au mai putut opri. Vedeta Kanal D nu știa că fata sa va fi prezentă la emisiune și a rămas fără cuvinte. 

teo trandafir maia trandafir

"Cele mai dragi persoane din viața mea sunt acum aici sau au fost la televizor. Viața mea li se datorează lor, pentru că dacă nu erau ei, oamenii pe care i-ați văzut și pe care îi vedeți așa de aproape de mine, nu aș fi putut să mă întorc. Trăiți, oameni bunui, trăiți cu bucurie și cu pasiune fiecare clipă și bucurați-vă de oamenii din jurul vostru, pentru că viața e acolo, în ei", a ai fost în stare să spună Teo, gâtuită de emoție.

teo_maia_trandafir.jpg

teo trandafir maia trandafir
Teo Trandafir, alături de cea mai dragă persoană din viața ei
Foto: captură Kanal D

 

Așa cum au făcut și ceilalți invitați, și Maia, fata de 14 ani a realizatoarei tv, i-a adresat acesteia o întrebare, una grea pentru orice părinte: "Te-am dezamăgit vreodată?" Teo a răspuns fără să stea pe gânduri: "Niciodată! Vreau să mai știi ceva. Nu numai că nu m-ai dezamăgit niciodată, dar nu m-am sacrificat niciodată pentru tine. Am fost și sunt onorată să asist în fiecare zi la miracolul pe care-l reprezinți tu. Cred că părinții nu se sacrifică pentru copiii lor. Suntem onorați că aceste creaturi magnifice ne-au ales de Sus și au venit fulgerător să ne schimbe viețile pentru totdeauna". 

Teo Trandafir a fost aproape de moarte în 2011

În 2011, Teo Trandafir a trecut prin cea mai greau cumpănă a vieții sale. După ce a fost diagnosticată cu pancreatită acută și a stat șase zile internată la Spitalul Elias, starea ei s-a înrăutățit și a fost transportată de urgență, cu elicopterul, la Clinica AKH din Viena. A fost spitalizată trei luni, timp în care a trecut printr-o comă, dar și printr-o intervenție chirurgicală majoră, în urma complicațiilor cauzate de pancreatită și a unei infecții abdominale. De atunci, realizatoarea tv trăiește viața altfel, cu uimire și încântare.

"Cred că oamenii, când mor, nu regretă momentul. E fabulos să mori, iar coma este o aventură. Mie mi-a fost cel mai simplu pentru că eu nu am fost acolo. Îmi aduc aminte umbre, fețe, îmi aduc aminte că mă duceau la raze cu pat cu tot și că spuneau că nu o să fie bine, în germană. M-am trezit în tot felul de locuri, adică m-am plimbat prin grădini. Strângeam copilul în brațe și urlam dacă vedeai din exterior, dar dinăuntru eu transmiteam, eu vorbeam cu ea. Ea mă ținea în brațe și-mi spunea că totul e OK și că o sa fie bine", a spus Teo Trandafir acum câțiva ani.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul