Taţii, actori în «Liceenii», copiii lor, colegi la teatru

12_liceenii-reuniune-de-clasa-dupa-mai-bine-de-30-de-ani-foto-468710.jpg

Elevii Ionică (Mihai Constantin) şi Mihai (Ştefan Bănică), în filmul “Liceenii” (1986)

A împlinit 50 de ani în octombrie 2017, însă lui Ştefan Bănică nu-i pare rău că trec anii. Are un boboc de băiat, care duce cu mândrie mai departe numele ”Bănică”. Radu Ştefan nu e doar o frumuseţe de băiat, ci şi un elev strălucit şi un actor care promite. El şi băiatul lui ”Ionică”, din ”Liceenii”, joacă în aceeaşi piesă de teatru.

Are 16 ani, iar la vârsta lui îşi ocupă timpul cu fapte care ar face mândru orice părinte de adolescent. În timp ce alţii îşi fac veacul deja prin cluburi, iată că există şi elevi de liceu cu îndeletniciri lăudabile.

12_foto-1-3-col.jpg

Radu Ştefan, juniorul lui Ştefan Bănică, şi-a întrecut tatăl la frumuseţe. Să vedem dacă şi la talent

 

Radu Ştefan Bănică învaţă foarte bine, pictează, face origami şi este nelipsit de pe scena teatrului, pe care joacă cu multă dăruire şi talent. Juniorul lui Bănică este un băiat în banca lui, care vrea să facă performanţă în domeniul actoriei. Iată că regizorul Victor Ioan Frunză l-a descoperit şi l-a chemat să joace în piesa ”Totul în grădină”, la Teatrul de Comedie, alături de actori consacraţi, precum Emilia Popescu, Mirela Zeţa şi Dan Rădulescu. Spectacolul a avut deja două reprezentaţii şi s-a bucurat de un impact bun la public, iar colegii de scenă au fost impresionaţi să-l descopere pe juniorul lui Bănică.

Mirela Zeţa: «Viitorul sună bine pentru amândoi»

”Radu Ştefan a jucat în piesa «Totul în grădină», la Teatrul de Comedie şi putem spune că viitorul sună bine”, a declarat Mirela Zeţa pentru ziarul Click! Surpriza pentru public a fost mare când au văzut pe scenă copiii actorilor din filmul ”Liceenii”, respectiv pe juniorul lui Bănică şi pe cel al lui Mihai Constantin, Matei.

12_2-col-matei.jpg

Matei, fiul lui Mihai Constantin, are şi el toate şansele să devină un mare actor

 

Se spune că ţandăra nu sare departe de trunchi şi este valabil şi în acest caz, deoarece  Ştefan şi Matei Constantin au moştenit cu brio talentul părinţilor. Cei doi joacă pe rând în aceeaşi piesă, rolul lui Roger, şi au făcut impresie tare bună. Ştefan Bănică şi Mihai Constantin au fost Mihai şi Ionică în celebra peliculă “Liceenii”.  Ştefan Bănică îl are pe Radu Ştefan din relaţia cu Camelia Constantinescu şi pe Violeta, din căsnicia cu Andreea Marin. Chiar dacă locuiesc la mame, copiii sunt mereu în preajma lui Ştefan şi i-au fost alături şi în concertele speciale. De câţiva ani, artistul are o relaţie cu solista Lavinia Pârva care i-a devenit şi soţie anul trecut. Nu este exclus ca aceasta să-i dăruiască al treilea copil.  

Mihai Constantin are şi o fetiţă

 

Actorul Mihai Constantin (53 de ani) nu e doar fiul marelui George Constantin şi nepotul Tamarei Buciuceanu Botez, ci şi un foarte bun actor, pe care îl vedeţi pe scenele teatrelor din Bucureşti. Mihai Constantin a devenit celebru datorită rolului lui Ionică, din “Liceenii”, elevul rebel şi mereu pregătit să facă o glumă în timpul orelor. Acum, la 53 de ani, se poate spune că e şi un părinte mândru, căci are doi copii frumoşi, Maria şi Matei Constantin. 

answear.ro%20

Loading...

Citește și

  • Ștefan Bănică și mama lui sunt un exemplu bun de relație mamă-fiu. Iar Ștefan știe cum trebuie să o aprecieze pe femeia care i-a dat viață. Artistul îi mulțumește mamei sale pentru tot ajutorul pe care i l-a oferit și a mărturisit că pe ultimul album lansat de el, există o piesă pe care i-a dedicat-o exclusiv ei.

  • tamara buciuceanu botez, mihai constantin

    În vreme ce Tamara Buciuceanu Botez își sărbătorește ziua de naștere la Bran, departe de agitația și canicula orașului, cel care a rămas să primească urările în numele ei este chiar ”elevul-problemă” Ionică din ”Liceenii”, seria de succes a anilor ’80.

  • Prieteniile legate pe platourile de filmare ale peliculei ”Liceenii” au rezistat cu stoicism trecerii timpului, dar şi distanţei, având în vedere că Tudor Petruţ, interpretul nesuferitului personaj Şerban, s-a stabilit în America de 27 de ani. Poza cu cei trei actori de succes face furori pe Internet.

  • oana sarbu cesonia postelnicu

    Filmul ”Liceenii” se apropie de vârsta de 32 de ani, însă continuă să facă fani în rândul tinerilor telespectatori. Aventurile eroilor interpretați de Oana Sârbu, Cesonia Postelnicu, Ștefan Bănică Jr. sau Mihai Constantin fascinează și acum, deși lucrurile s-au schimbat radical în viața liceenilor din zilele noastre. Cât despre actrițele care au jucat rolurile principale, popularitatea adusă de film le-a ajutat în carieră, însă în viața personală au fost urmărite de ghinion.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1