Adevărul despre moartea mamei Andreei Marin, acum trei decenii

andreea marin

andreea marin carte calator impatimit
Andreea Marin
foto: arhivă personală

Andreea Marin este devastată. Vedeta tv şi-a pierdut tatăl, iar această durere i-a adus aminte că a rămas fără ambii părinţi. În urmă cu 30 de ani, "Zâna" a rămas orfană de mamă, după ce femeia care i-a dat viaţă a murit într-un grav accident rutier.

În vara lui 1984, Andreea Marin îşi pierdea mama într-un teribil accident rutier, petrecut pe drumul de întoarcere de la mare al familiei. Vedeta a povestit ulterior că un autovehicul scăpat de sub control a intrat în Dacia condusă de tatăl ei. În maşină se aflau părintii Dan şi Violeta Marin, Andreea (9 ani) şi Cristina, sora ei (4 ani).

"Că în fiecare vara, vacanţă la mare. Plecăm, parcă grăbiţi de destin, cu o zi mai devreme. Cerul e sumbru, dar, că întotdeauna, în maşină noastră e veselie. Plouă uşor sacadat, apoi totul se întunecă. Nu zăreşti nimic la un metru în faţă. O fracţiune de secundă, atât...e tot ce te desparte uneori de iad. Curios, în crâmpeiul acela de viaţă am timp să urmăresc fisură lunetei în ritm infernal. Sticlă se transformă în cioburi infime...mama se aruncă deasupra noastră cu un ultim gest de protecţie şi dragoste fără de margini. Bolidul loveşte puternic şi şocul înseamnă pentru ea o răsucire bruscă, iar ceva îi străpunge inima. Se prăvale şi buzele-i întredeschise caută aer, corpul meu e încătuşat, jumătate în bolid, jumătate în epava noastră. Ies dintre fiare, eu şi tată suntem mai puţin răniţi. Ploaia şterge lacrimi, spală rochia roşie a mamei, înăbuşă durerea cumplită a puiului mic de lângă mine. Mama, înger căzut, se stinge în braţele mele până să ajungem la spital", rememora Andreea momentele dramatice de atunci.

Ulterior, au apărut informaţiicare dovedesc  că vina în cazul accidentului produs în vara lui 1984, pe raza judeţului Brăila, o poartă Dan Marin, tatăl Andreei. Parchetul şi Judecătoria de pe lângă Tribunalul Brăila au confirmat faptul că tatăl Zânei este cel care a provocat accidentul în care mama vedetei şi-a pierdut viaţa.

 

loading...

Citește și

  • Andreea Marin sot Tuncay Ozturk

    Relația dintre Andreea Marin (40 de ani) și Tuncay Ozturk (29 de ani) este în impas? Turcul de profesie kinetoterapeut a făcut câteva declarații incredibile pentru Kanal D. A vorbit atât despre începutul relației cu fosta „Zână”, cât și despre planurile lor de viitor.

  • andreea marin carte calator impatimit

    Andreea Marin (41 de ani) a fost atacată dur pe Facebook de rudele victimelor de la Colectiv, dar și de oameni care nu cred în fundația caritabilă pe care o conduce. „Zâna” strânge fonduri pentru cei răniți în incendiul de la 30 octombrie. Fundația vedetei a organizat un spectacol umanitar la Ateneul Roman, pe scena căruia a urcat Angela Gheorghiu, la sfârșitul lunii noiembrie.

  • Una dintre cele mai titrate vedete TV se întoarce acolo unde îi e locul: pe sticlă. La doi ani după ce a încetat colaborarea cu TVR, unde realiza show-ul “Preţuieşte viaţa”, Andreea Marin (41 de ani) revine la fostul loc de muncă.

  • tatal andreei marin a murit

    Zi neagră în viața Andreei Marin (41 de ani). Joi dimineață (3 martie), ea a anunțat că și-a pierdut tatăl. Andreea Marin a publicat câteva imagini de colecție, cu ea și cu tatăl ei, alături de un mesaj sfâșietor. Sâmbătă (5 martie), va avea loc înmormântarea acestuia, la cimitirul Sfinții Apostoli Petru și Pavel din Iași.