Tatăl Alexandrei Aga, mai mic cu 9 ani decât iubitul fetei sale, actorul Ion Haiduc

alexandra-aga-cu-tatal-sau.jpg

Alexandra Aga, alături de tatăl său
Alexandra Aga, alături de tatăl său

Alexandra Aga, iubita lui Ion Haiduc, și-a prezentat tatăl. Pe 7 ianuarie, a fost ziua de naștere a bărbatului care a împlinit 64 de ani. Acesta este cu 9 ani mai mic decât celebrul său ”ginere”.

”La mulți ani, Tata!”, a scris actrița Alexandra Aga pe pagina sa de Facebook, unde a postat o fotografie așezată pe genunchii tatălui ei. Amândoi par extrem de fericiți, ceea ce înseamnă că bărbatul nu este deranjat de faptul că fata lui se iubește cu Ion Haiduc, care este mai mare decât ea cu 43 de ani, iar decât el cu 9 ani!

alexandra-aga-cu-ion-haiduc-si-prietenii.jpg

Alexandra Aga și Ion Haiduc, alături de prieteni la o terasă din Vama Veche
Alexandra Aga și Ion Haiduc, alături de prieteni la o terasă din Vama Veche

Celebrul actor de la Teatrul Nottara a împlinit luna trecută 73 de ani, în timp tatăl Alexandrei a bifat 64 de ani de viață. Și să nu mai vorbim despre Alexandra, care are doar 30 de ani.

Cei doi s-au cunoscut pe Facebook, iar relația lor durează deja de 9 ani.

Ion Haiduc: ”Alexandra era o cruduță când ne-am cunoscut”

„Întâlnirea noastră este, poate, una din poveștile frumoase care le știu eu. Are o notă foarte serioasă, în ciuda diferenței dintre noi doi. Alexandra era studentă în anul II, abia îl începuse și era la Mircea Rusu studentă, la UNATC. A vrut să vadă o repetiție la Teatrul Național. S-a dus la Stănciulescu, la regizor, dar actrița principală a zis că nu dă drumul la nici un fel de student, că la repetiții actorul e cam în fundul gol. Ceea ce e adevărat. Lumea își face o altă impresie. Alexandra a fost desumflată rău. Și mi-a scris pe Facebook dacă poate să vină la o repetiție. Eu i-am răspuns că o accept, i-am dat numărul de telefon. Pe atunci, avea 21 de ani, era o cruduță, care nu știa mare lucru ”, își amintește Ion Haiduc.

Au trecut rapid de la o relație profesională, de mentor-ucenic, la una de cuplu. Iar acum sunt colegi de scenă la Nottara.

Dar niciodată nu au vorbit în public despre relația pe care părinții ei o au cu ”ginerele” pensionar.

 

Citește și: 

Iubita actorului Ion Haiduc face ravagii la “Bravo, ai stil!”

Alexandra Aga, iubita actorului Ion Haiduc, a împlinit 30 de ani. El are 72 de ani. Cum arată pentru ea bărbatul ideal

 

 

 

 

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1