Ţânţăreanu: «Am învins cancerul și am liber la băutură și la sex»

14-5-col-tantareizxzixanu.jpg

Cristian Tantareanu
Nonconformistul Cristian Ţânţăreanu vrea să revină la chefurile de odinioară, când fosta actriţă de filme porno Ginger Devil era nelipsită de pe lista invitaţilor
Citeste tot despre: 

Cristian Ţânţăreanu a dus o viaţă de huzur, astfel că excesele, mai ales cele culinare, şi-au pus serios amprenta pe sănătatea celebrului om de afaceri. Diagnosticat, în 2011, cu cancer la colon, miliardarul s-a ţinut de drasticul regim, dar şi de tratamentele cu nemiluita, astfel că acum, când se simte ca nou, revine la dezmăţul de odinioară.

Miliardarul Cristian Ţânţăreanu (69 de ani) şi bunul său prieten Mircea Sandu (63 de ani), fostul preşedinte al FRF (n.r.-Federaţia Română de Fotbal), au reuşit să învingă nemiloasa boală, cancerul de colon. Vestitul om de afaceri a primit deunăzi vestea cea mare şi a ţinut să ne împărtăşească bucuria: “M-am luptat cu cancerul cinci ani, dar am triumfat, m-am operat la Paris, am făcut toate tratamentele din lume, am luat pastile cu pumnul, pe care am dat în jur de 20.000 de euro, dar acum mă simt bine, dă-o naibii de boală, a trecut. Am fost la controale, toate au ieşit bine, nu mai este nici o urmă de cancer”.

Sătul de diete, acesta s-a întors la dezmăţul de  odinioară, evident, cu acordul medicilor. ”Acum mănânc ce vrea inima mea, doar nu credeţi că stau să mestec buruieni şi să beau sucuri de fructe, tocmai eu, care am fost şi voi rămâne sufletul petrecerilor. M-am îmbătat zilele trecute la un restaurant de la mine, din Corbeanca, mă simt bine, mă distrez, am liber la bătură şi la sex, mă iubesc cu soţia, ascult muzică. Aştept Paştele, vreau să merg în Turcia, ca să mă bucur de vacanţă”, a mai spus Ţânţăreanu pentru Click!.

El nu mai conteneşte cu laudele la adresa soţiei, care i-a stat alături, la greu: ”Manuela are grijă de mine, doar ştiţi că sunt olog cu piciorul, am avut nişte probleme,  stau tot timpul bandajat pentru că risc să mă infectez. Mi-e un dor de mare şi abia aştept să plec, peste câteva săptămâni şi mă vindec. Nu am voie să fac efort.

Tot ea a fost alături de mine şi cât am stat la tratament, am avut zile în care eram plin de tuburi şi mă uitam pe tavan, bine că a trecut, iar acum pot răsufla uşurat”.

Zoom
Englezoaica Natasha Grindley (37 de ani) și-a preparat singură un suc-minune

A scăpat de cancerul de stomac cu suc de fructe

Incredibil! În iulie 2014, când a aflat că are cancer la stomac, Natasha Grindley (37 de ani) din Liverpool, Marea Britanie, a simţit că îi cade cerul în cap. Medicii i-au spus că mai are doar câteva săptămâni de trăit şi că trebuie să înceapă chimioterapia. Mamă a doi copii, Natasha, care lucra ca educatoare, s-a încăpăţânat să trăiască şi a început o cură pe bază de suc natural de fructe. Îşi prepara singură aproape doi litri de suc din portocale, mentă, ananas, lime şi roşii: „Am fost surprinsă să aflu acum câteva luni că zona canceroasă s-a redus”, a declarat Natasha.

 

loading...
Loading...

Citește și