Tania Budi a chefuit cu foștii iubiți. Ce bine le stă împreună!

tania_budi_main.jpg

tania budi
Tania Budi, una dintre cele mai sexy apariții din showbiz-ul românesc
foto: arhivă personală

Rare sunt relațiile care nu doar că se încheie frumos, dar devin și mai sudate după despărțirea protagoniștilor. De asta are parte Tania Budi, care după ce s-a iubit cu Cătălin Botezatu și cu Dan Bittman a devenit cea mai bună prietenă a lor. Recent, cei trei au chefuit împreună la un restaurant.

Gașcă mare de vedete s-a strâns recent la un celebru restaurant din Capitală. Printre invitați, la masă mai erau chef Cătălin Scărlătescu, care nu se mai oprește din slăbit, DJ-ul Silviu Andrei, solistul Dan Bittman, designerul Cătălin Botezatu și fosta vedetă de televiziune,Tania Budi (49 de ani). Nu este prima dată când Tania iese în oraș în compania foștilor iubiți, dar rare sunt ocaziile când îi are alături atât pe Bote, cât și pe Bittman.

23270120_10214243385576954_3469711804466938236_o.jpg

Tania Budi, Dan Bittman, Catalin Botezatu,Tania Budi iubiti, amor,relatii vedete
Tania, lângă Dan Bittman. La chef a fost și Cătălin Botezatu (în galben)
foto: Facebook

Vedeta, care acum se ocupă cu propriile afaceri în Constanța, a rămas în relații excelente cu amândoi și nu ratează evenimente importante din viața foștilor iubiți. De altfel, și Bittman a declarat că Tania i-a rămas o prietenă de suflet. “Ce sunt acum sunt datorită femeilor pe care le-am întâlnit în viaţa mea… De la Tania Budi am învăţat, în primul rând, că o dra­goste poate să sfârşească şi într-o prietenie. A fost o dra­goste cu năbădăi şi cu scântei. Totuşi, cred că ambii am avut multe de învăţat din relaţia aceea. Ea a învăţat că nu poate să mă ţină într-un loc, eu am învăţat că o dragoste pornită ca o joacă poate să ajungă foarte serioasă”, a mărturisit Dan Bittman pentru revista “OK!”.

8-2-col-tania-bote.jpg

Tania și Cătălin s-au distrat zilele trecute într-un club

Cei doi s-au iubit în urmă cu mai bine de două decenii. Și Cătălin Botezatu are numai cuvinte de laudă la adresa Taniei Budi, ba chiar spunea că e singura femeie cu care s-ar fi căsătorit. Ei s-au mai văzut recent la o altă petrecere, unde au fost extrem de apropiați.

Loading...

Citește și