Talismanul care i-a purtat noroc lui Alex Florea şi la Eurovision, şi la “The Four – Cei patru”

14-vedete-foto-4-1-col.jpg

Pe lângă cercel, Alex are şi un medalion norocos
Foto: Sever Gheorghe

Multe vedete au superstiții atunci când urcă pe scenă sau trec printr-o competiție grea. Dacă unii poartă cruculițe sau tot felul de amulete, iată că Alex Florea, care a dat lovitura, anul trecut, la Eurovision, cu piesa ”Yodel It”, nu se mai desparte de cercelul în formă de chitară.

Alex Florea (26 de ani) își încearcă acum norocul la competiția muzicală ”The Four-Cei patru”, care se difuzează sâmbătă, de la orele 20.00, la Antena 1. Pe scenă s-a prezentat cu același cercel, în formă de chitară, și care, crede el, îi ajută în profesie.

Și, nici că îl putem contrazice, din moment ce l-a avut, anul trecut, în finala națională Eurovision din România, când a câștigat cu piesa ”Yodel It”, dar și la marele concurs de la Kiev, unde s-a clasat, alături de partenera sa, Ilinca Băcilă (18 ani), pe locul 7, cu 282 de puncte. Când în semifinală s-a trezit fără cercel, Alex a crezut că l-a părăsit norocul. L-a găsit însă rapid. Alex îi promisese unei tinere din delegația Georgiei că i-l va dărui dacă România se va clasa pe primul loc, însă clasamentul a fost cu totul altul.

La “The Four”, Alex Florea a reuşit să câştige duelul cu Aneglo Simonică şi să rămână în concursul de la Antena 1.

alex_florea_cercel.jpg

Alex Florea
La "The Four", Alex a purtat cercelul în formă de chitară
foto: Antena 1

 

Loading...

Citește și

  • Agitaţie mare ieri la Aeroportul Internaţional Henri Coandă din Bucureşti. Delegaţia României la Eurovision se pregătea să urce în avionul de Kiev, Ucraina, de unde speră să revină în glorie. Ilinca Băcilă şi Alex Florea şi-au luat cu ei talismane, dar şi “îngerii păzitori”, mai exact, pe mămicile lor.

  • La prima vedere par că nu ar avea nimic în comun, căci abordează stiluri diferite în muzică, însă Feli, Antonia, Carla’s Dreams, Cheloo şi Macanache vor face echipă bună la “The Four - Cei patru”, cel mai nou show pe care îl pregăteşte Antena 1.