Survivor România 2021. Cine sunt și cu ce se ocupă Sidonia și Romina, noile concurente din tabăra Războinicilor

concurenti-noi-survivor.jpg

Patru noi concurenți s-au alăturat echipelor din Dominicană
Foto: Captură Kanal D

Patru concurenți noi au decis să se alăture taberelor Războinicilor și Faimoșilor la Survivor România, pentru a-și testa limitele, forțele și, de ce nu, pentru a ajunge într-un final să obțină marele premiu.

Cele două echipe din Republica Dominicană au nevoie de forțe proaspete, cu precădere Războinicii, care au pierdut doi oameni extrem de valoroși, pe Alin Sălăjean și Marilena. Astfel, trei dintre cei patru noi concurenți care au acceptat provocarea Survivor România vor echilibra balanța între grupuri, alăturându-se echipei Războinicilor.

Survivor România 2021: Trei noi Războinici intră pe teren

Szidonia Szasz din Brașoș este prima concurentă care se alătură Războinicilor în lupta pentru supraviețuire din jungla Dominicană. Din cauza unor probleme, tânăra nu a putut intra în competiție de la început și a fost înlocuită de Mellina, însă acum este pregătită să-și înceapă „misiunea”.

Szidonia Szasz este de profesie tehnician maseur

În vârstă de 26 de ani, Szidonia Szasz este de profesie tehnician maseur. După ce a practicat trei ani de atletism, ea s-a îndreptat către dans modern și latino. Pasionată de sport, brașoveanca își petrece ore bune în sala de forță.

Concurenta are 1,65 metri înălțime și o greutate de 52 de kilograme. Ea practică de cinci ani practică kickboxing și vrea să demonstreze că nu doar forța fizică o caracterizează, ci și agilitatea, grația și voința de a reuși, informează wowbiz.ro.

sindy-survivor-romania.jpg

Szidonia este poreclită „Sindy”
Foto: Captură Video

„Am ales să particip la pentru că mă consider o sportivă suficient de puternică, atât fizic cât și psihic. Voi face față tuturor provocărilor și greutăților ivite pe parcursul competiției și, în ciuda lipsurilor, voi lupta pentru a obține victorii alături de echipa. Ambiția mea arde. Foc, aer, apă, pământ s-au unit și m-au făcut pe mine. Nimic nu mă poate opri!”, a declarat Szidonia într-un interviu pentru Kanal D.

Marius Crăciun a câștigat și la Ferma

În vârstă de 25 de ani, Marius Crăciun este pasionat de sport, chiar dacă în viața de zi cu zi are o profesie de manager marketing care nu necesită efort fizic.

marius-survivor-romania.jpg

Marius Crăciun a câștigat premiul cel mare la „Ferma”
Foto: Captură Video

Marius Crăciun a practicat 12 ani de judo de performanță, câteva luni de MMA și este pasionat de parkour. De asemenea, în timpul liber practică bodybuilding și fitness. Războinicul s-a înscris la Survivor România pentru că își dorește să demonstreze că are abilitățile necesare unei astfel de competiții, dar și pentru porția de adrenalină pe care o oferă acest show. Tânărul a câștigat și una dintre edițiile emisunii „Ferma”.

Romina Geczi are 35 de ani

Războinica Romina Geczi, în vârstă de 35 de ani, locuiește în prezent Timișoara, după ce cinci ani a locuit în Cipru. De meserie maseur și instructor spinning, tânăra consideră că are motivația de a trece peste cele mai grele momente de la Survivor România, pentru că a învățat pe parcursul vieții că poate depăși orice obstacol.

romina-survivor-romania.jpg

Foto: Captură Video

Ea spune că greutățile pe care le-a întâmpinat până acum i-au demonstrat că este îndeajuns de puternică să depășească orice problemă. Concurenta susține că atunci când nu mai poți, ai resurse să te ridici să continui. Romina Geczi își dorește experiența Survivor România pentru că are nevoie de un restart în viața sa.

Andreea Antonescu, singura concurentă care se alătură Faimoșilor

După ce a trecut și ea prin experiența de la Ferma, se pare că artista își dorește acum ceva mai multă adrenalină. În vârstă de 38 de ani, Andreea a acceptat provocarea Survivor România pentru că ar fi prima experiență de acest fel pe care o trăiește.

Artista susține că vrea să-și descopere limitele și să încerce să le depășească, devenind astfel mai puternică. Dacă va reuși să câștige marele premiu, cântăreața va dona o parte din bani unui orfelinat, iar o altă parte va fi păstrată pentru fetița ei, Siena.

Loading...