Survivor 2021. Prima idilă pe insulă. Doi războinici recunosc că se plac: „Avem o chimie încă din prima zi”

survivor.jpg

Andrei Dascălu, primele declarații Roxana Ghiță

Deși competiția îi pune la grele încercări, unii concurenți își mai fac timp și pentru romantism, printre probe de foc și nopți dificile. Sau poate că acest lucru este fix ceea ce reușește să îi țină în continuare optimiști și încrezători în forțele proprii.

Astfel, Andrei Dascălu din echipa Războincilor a vorbit pentru prima dată despre ce simte pentru Roxana Ghiță, coechipiera lui. Războinica a fost însă prima care a recunoscut că îl place pe Andrei.

Idilă în echipa Războinicilor?

„Am o relație foarte bună cu noul meu coleg, Andrei. Empatizez cu el pe multe planuri, e o persoană care îmi aduce aminte cum sunt prietenii de acasă, oamenii dragi de acasă. Ar fi frumos să împărtășesc anumite momente cu cineva și pe alt plan cum sunt colegii de echipă. Ar fi frumos, de ce nu? Este o insulă romantică, atât zic. Sunt destul de convinsă că și Andrei mă simpatizează sau are o afinitate pentru mine, avem o chimie încă din prima zi. Ne este ușor să comunicam și se înfiripă ceva drăguț, sper eu”, a recunoscut Roxana Ghiță.

Tânăra în vârstă de 22 de ani a mărturisit că simte că și Andrei o place și că și-ar dori să aibă o relație cu acesta deoarece consideră că se potrivesc, dezvăluind faptul că s-au plăcut din prima zi. 

„Imi place cum esti...", a declarat într-un final și războincul, într-o discutie sincera cu Roxana, pe plajă. Întrebat la interviuri ce părere are despre ea, Andrei a recunoscut și faptul că este de părere că Roxana este o femeie frumoasă.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1