SURVIVOR 2021 Momentul accidentării lui Jador, greu de privit: "Aoleu, dacă mă vede mama, plânge". Medicul l-a scos de pe traseu

jador-accidentare-survivor.jpg

Jador a urlat ca din gură de șarpe
foto: Kanal D

Clipe de teroare a trăit Jador la Survivor, în ediția difuzată vineri, 5 martie, la Kanal D. Faimosul s-a accidentat grav pe traseu, iar medicul i-a interzis să continue. Solistul urla de durere, pe jos, în timp ce rivalul Musty, de la Războinici, striga: "E un film!"

În duelul cu Marius Crăciun, din proba pentru imunitate, Jador a văzut negru în fața ochilor. S-a accidentat grav la genunchi, la o aterizare greșită în apă, și a urlat ca din gură de șarpe. Medicul a intervenit imediat pentru a-l consulta pe Faimos. „Lasă-mă un pic întins, că mor, simt o presiune acolo.(...) Aoleu, dacă vede mama, plânge. Mamă, ce m-am speriat! Ce m-am speriat, am zis că gata, mi-am rupt piciorul, plec acasă. Nici că nu plec, băi. Nici fără picioare nu plec acasă", a spus Jador, după ce doctorul i-a interzis să mai intre pe traseu.

Proba sportivă a fost câștigată de Războinici, cu scorul de 10 la 6, obținând prima imunitate a săptămânii, dar și provizii.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1